Мережа АЗК Autotrans вводить інформативний одяг для персоналу

Прочитаєте за 3 хв. 

 

Касири мережі АЗК Autotrans на флагманському об’єкті почнуть працювати в стильній інформативній робочій формі.

Оновлені світшоти для персоналу АЗК Autotrans змінюють уявлення про уніформу працівників і задають тон у креативному підході до корпоративної культури.

«Тонни пального» і усміхнений смайлик – текст на одному зі світшотів повідомляє клієнтів про акцію в мережі АЗК. Квіточки та чоловічок, намальований дитячою рукою на іншому, – доносять інформацію про конкурс малюнків, який триває у соцмережах компанії. А «Нічна кава %» – як ще одне нагадування клієнту про знижку на напої, яку не можна проґавити. 

Через одяг касирів компанія спілкується з клієнтами нестандартними повідомленнями. Звісно, кожний касир додатково пояснює клієнтам «послання» на одязі. У процесі розрахунку відбувається діалог і кожний з нього отримує своє: клієнт – необхідну і корисну йому інформацію, касир – виконує свою роботу, інформуючи клієнта. Від такого креативу виграють усі, переконана Світлана Луценко, маркетинговий директор мережі АЗК Autotrans.

Мережа АЗК Autotrans ввійшла в процес ребрендингу. Разом з зовнішніми змінами лого компанії, написання бренду латиницею, нового дизайну АЗК, ми змінюємо і покращуємо рівень сервісу. Саме люди – найголовніший складник кожної заправки. Любов і турбота про кожного клієнта та співробітника – вирішальні фактори в розвитку компанії в наш час.
 
Ми вирішили відійти від уніфікованої, суворої і стандартизованої уніформи. Натомість пропонуємо «живий», яскравий, інформативний одяг для роботи. Виконаний в єдиному, фірмовому стилі компанії, проте індивідуальний у пошивці та дизайні для кожної працівниці та працівника, – маркетинговий директор Світлана Луценко


АЗК №1 – флагманський об'єкт "Автотранс"

Окрім естетичної та соціальної функції, новий підхід до форми персоналу покликаний посприяти у вирішенні глобального питання – економії природних ресурсів.

Мережа АЗК Autotrans турбується про екологію, тому зменшує кількість POS-матеріалів, необхідних для реклами. Завдяки нативній рекламі на формі, зменшується необхідність у друкованих роздаткових флаєрах та індивідуальних листівках для роздачі клієнтам.


Сергій Нагорний, PR-спеціаліст мережі АЗК "Автотранс"

616
АЗК Autotrans
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно