Мінцифра та Фонд Східна Європа шукають розробників відеокурсів для «Дія.Цифрова освіта»

Міністерство цифрової трансформації України та Фонд Східна Європа оголошують конкурси на вибір підрядників для надання послуг розробки відеокурсів для платформи «Дія.Цифрова освіта». Взяти участь в них можуть як фізичні особи-підприємці, так і юридичні особи. Заявки приймаються до 9 квітня 2021 року.

Всього потрібно створити два курси: «Базовий курс з цифрової грамотності для держслужбовців 2.0» та «Нова професія: Основи програмування для новачків».

«Базовий курс з цифрової грамотності для держслужбовців 2.0» має навчити державних службовців користуватися гаджетами та програмами на більш якісному рівні. Це продовження та поглиблення курсу «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google». У курсі «Цифрова грамотність для держслужбовців 2.0» мають бути розглянуті інші інструменти та популярні застосунки, які стануть у пригоді державним службовцям. 

Мета відеокурсу «Нова професія: Основи програмування для новачків» — надати можливість розібратися новачкам та всім охочим у темі програмування. У курсі буде оглядово висвітлено теми базових вимог, необхідної освіти та навичок, мов програмування, їх різниці та варіації продуктів, створених за допомогою цих програм.

Кожен з курсів має складатись з 1 модулю до 10 роликів та 1 проморолика у форматі бекстейджу. Хронометраж одного відео — до 10 хвилин Відео мають містити інфографіку та анімацію. У складі модулю мають бути тестові завдання для перевірки та такі механіки тестування: обрати один варіант, обрати декілька варіантів, обрати зі списку, що випадає, розставити в порядку, написати правильну відповідь.

Основне завдання підрядника — створити програмний матеріал відеокурсу:

  • написати контент та сценарій;
  • забезпечити продакшн у фірмовому стилі «Дія. Цифрова освіта»;
  • підготувати додаткові матеріали.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Міністерства цифрової трансформації.



Джерело: Міністерство цифрової трансформації.

956
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно