Ідеальний метч: оновлений Mitsubishi Eclipse Cross та найкраща українська дзюдоїстка у новій іміджевій кампанії від Havas Engage

Весною компанія Mitsubishi Motors Україна презентувала новий кросовер Eclipse Cross – головну новинку 2021 року. Обличчям іміджевої кампанії моделі стала відома українська дзюдоїстка та бренд-амбасадорка Mitsubishi Motors в Україні Дар’я Білодід.

Співпраця відомої спортсменки з автомобільним брендом Mitsubishi триває вже понад 2 роки, тож колаборація в рамках просування Eclipse Cross для обох сторін стала органічним кроком для підтримки подальшої дружби. В іміджевій компанії Дар’я Білодід постала у трьох яскравих образах, що відповідають основним кольорам, в яких представлений кросовер – білому, червоному та синьому. За рахунок світлого футуристичного фону уся увага глядача зосереджується на авто та спортсменці. Також, завдяки динамічному формату, іміджева реклама Mitsubishi Eclipse Cross буде більш помітною на outdoor-площинах та в мережі інтернет.

Впевненість, сміливість та жага перемог Дар’ї якнайкраще підкреслюють характер оновленого кросовера. Тому не дивно, що саме цю модель дзюдоїстка обрала для себе, про що вже встигла розказати на власній сторінці в Instagram.

611
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно