Найінноваційніші маркетингові інструменти: Міжнародний інститут бізнесу проведе презентацію програми Diploma in Professional Marketing

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ) вже понад 28 років ексклюзивно представляє The Chartered Institute of Marketing (СIM), що навчає найінноваційнішим маркетинговим інструментам. Завдяки плідній праці тьюторів програми та слухачів, саме українські випускники СІМ отримують найвищі результати випускних робіт серед слухачів з усього світу.

20 липня відбудеться онлайн-презентація про особливості вступу та навчання на програмі Diploma in Professional Marketing.

Серед спікерів — Ярослав Гуменюк, директор з маркетингу robota.ua, і Марина Борисова, директорка з маркетингу групи компаній «Мегатекс». Марина розповість, які можливості відкриває навчання в межах The Chartered Institute of Marketing (СIM) для розвитку кар'єри.

Під час події будуть розглядатись теми:

  • як отримати роботу або кар'єрний ріст у великій міжнародній чи українській компанії,
  • як отримати британський диплом з маркетингу, не залишаючи меж України,
  • як долучитися до світової спільноти The Chartered Institute of Marketing (СIM) Alumni.

Презентація проводиться в межах набору слухачів на програму Diploma in Professional Marketing (СІМ). Реєстрація відкрита на сторінці заходу.

521
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно