МОМ, Plusone і Pictoric роблять комунікацію людянішою

Можна по-різному нагадати людині одягнути маску у публічному місці. Можна нагримати й зіпсувати настрій. Можна надрукувати щось стандартне, що роздратує або залишиться непоміченим. А можна — звернутися до людей людяно. Щоб стало приємніше і світліше у часи, коли непросто нам усім.

Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні разом з агенцією social impact комунікацій plusone та клубом ілюстраторів Pictoric створили серію міні-постерів, які дружньо нагадують одягнути маску, а також – поширюють інформацію про доступну психологічну допомогу для всіх, хто її потребує.

За адресою kindremind.com.ua будь-хто може завантажити готові макети, роздрукувати і розмістити у власному закладі чи публічному місці. Кожен постер містить позитивно інтерпретований ілюстратором образ медичної маски, а також – заклик закриватися маскою, але не закриватись у собі.

Постери є продовженням національної кампанії МОМ та plusone, спрямованої на поширення інформації щодо важливості психічного здоров’я. Люди часто й за нормальних умов не приділяють належну увагу цьому питанню, а в пандемію — тим більше, лишаються сам на сам із тривогами, страхом захворіти, переживаннями за близьких чи непевне майбутнє. Ізольовані від оточуючих, закриваються у собі й мовчки потерпають від проблем.

Мовчати про проблеми шкідливо! Тому Міжнародна організація з міграції в Україні запустила гарячу лінію емоційної підтримки 0 800 211 444. Люди будь-якого віку можуть конфіденційно поспілкуватись із досвідченими психологами та поділитись своїми переживаннями. Усі дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України безкоштовні.

Організатором гарячої лінії психологічної підтримки є Міжнародна організація з міграції (МОМ). Фінансує роботу лінії Бюро у справах населення, біженців та міграції Держдепартаменту США.

654
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно