“Моршинська” презентували нову серію toy-bottle, створену у колаборації з брендом “L.O.L. Surprise”

Бренд “Моршинська” разом з агенцією Art Nation Agency презентували нову серію “Пий та грайся”, створену у колаборації з всесвітньо відомим брендом “L.O.L. Surprise”. Епатажна лялька №1 “ожила” на пляшці формату 0,33 літра і вже представлена на полицях магазинів.

“Моршинська” продовжує тішити своїх маленьких споживачів, доповнюючи лінійку новими популярними дитячими героями.“Моршинська. L.O.L. Surprise” орієнтована на дітей 5-12 років та їхніх батьків. Як і раніше, серія “Пий та грайся” має на меті виховувати звички правильного режиму пиття води з дитячих років. “Моршинська. LOL Surprise” має природний склад і збалансований вміст мінералів, що дозволяє дитячому організму правильно функціонувати.

Для нас як лідера українського ринку бутильованих мінеральних вод важливо розвивати та підтримувати культуру споживання води. Щоб виховувати здорові звички у малечі, ми створили лінійку “Пий та грайся”, адже саме через гру діти найкраще опановують нові знання. У своїй комунікації ми завжди наголошуємо на тому, що здорові звички дітей починаються з гарного прикладу батьків. Це стосується і контролю гідробалансу дітей. Батькам це легше робити, коли є toy-bottle. Крихітки L.O.L. у новій серії “Пий та грайся” перетворюють кожну пляшку води у зустріч з улюбленою героїнею. Це простий крок на шляху до формування здорової культури споживання води. У цьому ми бачимо головну мету нашого бренду. Дякуємо нашим партнерам Art Nation Agency за співпрацю та підтримку на всіх етапах створення нової серії.

маркетинговий директор IDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв

Компанія IDS Borjomi Ukraine з 2017 року випускає “Моршинську” в оригінальних toy-bottle у формі героїв мультфільмів. Проте цього разу для створення нової серії були вперше обрані не герої мультфільму чи кінострічки, а ляльки L.O.L. Це глобальний бренд-феномен, який підкорив мільйони дитячих сердець. Підтвердженням цього є об'єктивні показники продажів: за даними дослідницької компанії NPD Group, у 2019 році L.O.L. Surprise! випереджали за показниками продажів популярні ляльки Barbie, Pokémon, Nerf and Marvel.

Фірмова лялька продається на декількох континентах у 75 країнах, у тому числі й в Україні. Три роки поспіль L.O.L. Surprise! стає “Найкращою іграшкою” у світі за оцінкою найавторитетнішої премії TOTY Awards, що проходить у Нью-Йорку. За життям популярних ляльок L.O.L. слідкують 1,3 млн підписників у YouTube. Саме завдяки відеооглядам у соціальних мережах лялька досягла світової популярності. В Україні бренд L.O.L. Surprise! представляє агенція Art Nation Agency.

L.O.L. — більше, ніж лялька. Вона має шалену популярність у світі і в Україні. Її інтеграція у продукт є потужним магнітом для споживачів, особливо для дівчат віком 5-12 років. Екосистема бренду дуже різноманітна — понад 300 персонажів та стайлгайдів дозволяють виробникам створювати різні дизайни та регулярно оновлювати лінійку синхронно з виходом нової ляльки. Продажі води “Моршинська. L.O.L. Surprise” почалися нещодавно, але продукт вже має великий попит у аудиторії. Команда IDS Borjomi Ukraine вдало поєднала яскраві дизайни з формою пляшки — споживач впізнає ляльку і добре відому лінійку води “Пий та грайся”. Пишаємось співпрацею з брендом “Моршинська” і сподіваємось на успішний результат колаборації та її продовження.

Head of Licensing компанії Art Nation Agency Альберт Саргсян

Інформаційна довідка про Art Nation Agency

В епоху економіки вражень Art Nation Agency допомагає партнерам створювати комерційно успішні продукти-блокбастери, які викликають wow-ефект у покупців.

Art Nation Agency продовжує діяльність агентства UDC, яке з 2011 року — лідер ринку ліцензування брендів. За 10 років агенція розширила експертизу і тепер надає комплексні маркетингові послуги на основі ліцензування брендів, що також відомі як "оренда брендів". Це передача прав на використання образів відомих персонажів або селебриті в дизайні, оформленні, рекламі товарів або послуг.

Зараз Art Nation Agency керує ліцензійними правами власних брендів, а також представляє в Україні міжнародні популярні бренди. Серед власних брендів у портфелі компанії: Prima Maria, GAPCHINSKA, Гусь, Козаки та інші.

Сайт компанії: artnation.agency

878
Art Nation
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно