Мультсеріал BRAVE BUNNIES, створений за оригінальною ідеєю українського продакшену Glowberry, покажуть великі телеканали світу

Оскароносна британська студія Aardman Animations та український креативний продакшен Glowberry розповіли про нових бродкастинг-партнерів мультсеріалу BRAVE BUNNIES/ХОРОБРІ ЗАЙЦІ.

Мультсеріал для дошколят BRAVE BUNNIES/ ХОРОБРІ ЗАЙЦІ, який креативний продакшен Glowberry створює в ко виробництві з іспанською анімаційною студією Ánima, транслюватимуть великі світові телеканали. Діти з різних куточків світу побачать пригоди Хоробрих Зайців на таких телеканалах, як Nick Jr (Велика Британія), Super RTL (Німеччина), ABC (Австралія), YLE (Фінляндія), HOP! (Ізраїль), Daekyo (Південна Корея) та Milkshake! (Велика Британія).

Українська прем’єра BRAVE BUNNIES відбудеться на телеканалі ПЛЮСПЛЮС наприкінці 2020 року.

Серіал для дошкільнят не тільки розважає, але й сприяє розвитку соціальних навичок дітей, і все це – у візуальному стилі, підлаштованому до дитячого сприйняття. В ньому поєднуються пригоди та навчальні елементи, гумор і веселі пісеньки. Знаходити нових друзів — це Велика пригода для Маленьких Зайців!

Авторка ідеї та креативна продюсерка Ольга Черепанова (Україна). Головний режисер – Тім Ференбах (Велика Британія). Головний сценарист – Джон Ван Брюгген (Канада). Арт-директорка – Анна Сарвіра (Україна).

Елісон Тейлор, голова департаменту продажів та закупівлі контенту в Aardman Animations, коментує: «Уперше ми показали BRAVE BUNNIES на Kidscreen Summit у лютому 2020. Цього року це була єдина можливість презентувати проєкт особисто і перед великою аудиторією. Мультсеріал дуже зацікавив бродкастерів різних країн, і ми одразу провели серію важливих переговорів та домовленостей.

Узгодження ліцензійного договору з британськими Milkshake! та Nick Jr є визначним моментом для бренду BRAVE BUNNIES. Ми в захваті від реакції міжнародних бродкастерів і сподіваємось, що на цьогорічному MIPCOM на нас чекає не менший успіх».

Сергій Молчанов, CEO Glowberry додає: «BRAVE BUNNIES підкорюють світ фантастично швидко. Ми вдячні глобальним партнерам за підтримку і пишаємося нашою міжнародною командою, яка працює над створенням та просуванням серіалу й бренду у світі. Ми готові до міжнародної прем’єри мультсеріалу вже восени цього року і робимо все можливе, щоб діти та родини всього світу дивились контент, що має велику ідею та якісну візуальну реалізацію».

Martin Gradl, контент-директор німецького телеканалу для всієї родини Super RTL коментує: «Ми дуже раді додати BRAVE BUNNIES до свого портфоліо контенту для дошколят, адже проект надзвичайно до нього підходить. Серіал має відмінний баланс розважального контенту із навчальними елементами та увагою до різноманіття. Завдяки цим компонентам BRAVE BUNNIES будуть чудово прийняті нашою юною аудиторією».

Angel Molinero, виконавчий продюсер студії Ánima, додав: «BRAVE BUNNIES – унікальний анімаційний серіал. Це доводить зацікавленість великих бродкастерів нашим проєктом. Ми дуже задоволені співпрацею з креативним продакшеном Glowberry та іншими партнерами і з нетерпінням чекаємо, коли діти всього світу познайомляться з нашою Зайце-родиною»

965
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно