На Дія.Бізнес з'явились освітні серіали про відкриття власної справи

Міністерство цифрової трансформації України спільно з партнерами презентувало освітні серіали про відкриття власної справи у сферах виробництва кераміки, текстилю, технологій та харчової промисловості на платформі Дія.Бізнес.

Під час презентації освітніх серіалів керівник онлайн-складової проєкту Дія.Бізнес Андрій Ремізов наголосив, що кожен освітній серіал включає в себе готовий інструментарій для підприємців.

Освітні серіали — це, по суті, безкоштовний онлайн-інструмент для потенційних та діючих підприємців, який дає нові навички та знання для успішного ведення бізнесу.

Андрій Ремізов

Програмний координатор компоненту «Економічне відновлення та розвиток інфраструктури» Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) Володимир Лященко підкреслив, що презентовані уроки є одним із основних напрямків доступу до знань для підприємців. 

Час не стоїть на місці. Ми маємо шукати нові можливості, яким чином можна забезпечити навчання та доступ до знань мікро-, малих і середніх підприємців у першу чергу. І саме тому був запущений такий напрям, як освітні серіали в онлайн.

Володимир Лященко

Освітні серіали розроблені в межах Програму ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Польщі й Японії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Освітні серіали вже доступні на платформі.

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України

565
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно