На Форумі Креативних Індустрій буде представлено інтерфейс навчальної платформи Creative Practice та відбудеться CASES: Review за участі експертів проекту

Проект Creative Practice та креативна платформа CASES прийматимуть участь у IV Форумі Креативних Індустрій, що проходитиме 19 по 21 вересня в UNIT City.

Експерти проекту прийматимуть участь в доповіді про Creative Practice та у рев’ю-сесіях CASES: Review. Серед погоджених експертів цих рев’ю-сесій заявлені: Дар'я Морська (Sasquatch Digital), Олег Карапузов (Vintage Web Production), Марія Доманська (Vintage Web Production), Влад Гармаш (Vintage Web Production), Марія Омельчук (Galagan), Наталія Закашанська (Galagan), Ілона Слепчик (UAMASTER), Костянтин Калюкін (UAMASTER), Артем Пивоваров (Aimbulance) та Світлана Лобанова (Aimbulance). Список експертів буде доповнюватися. 

Теми рев’ю-сесій: веб-дизайн, UI- та UX-дизайн, копірайтинг, графічний дизайн, реклама.

Також у програмі форуму заплановано доповідь автора проекта Анатолія Попеля про освіту креативних фахівців, ідею проекту Creative Practice. В цієї доповіді буде вперше представлено інтерфейс навчальної платформи Creative Practice. 

1131
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно