На INSCIENCE Conference виступлять спікери з NASA, Virgin Hyperloop One та Mars Society

13-14 вересня у Києві відбудеться науково-популярна конференція INSCIENCE. Виступити на теми науки та інновацій приїдуть спікери з NASA, Virgin Hyperloop One, Mars Society та Центру науки Коперника.

13 вересня в ArtHall D12 (вул. Десятинна, 12, Київ) відвідувачів чекають виступи на теми космосу, нанотехнологій, змін клімату і біотехнологій:

  • Біомедична інженерія: що потрібно, аби відправити астронавта у космос — Заступник директора космічного центру NASA в Х’юстоні Майкл Хесс
  • Mars direct: люди на Червоній планеті протягом десятиліття — Засновник Mars Society Роберт Зубрін
  • Розвиток біотехнологій: етичні питання в генній інженерії — Інтерактивна дискусія з нейробіологом Наною Войтенко, генетиком Оксаною Півень та Майклом Хессом з NASA
  • Від квантової фізики до реформування: як вчені створюють умови для розвитку науки? — Фізик у Інституті теоретичної фізики НАН України та реформаторка науки Юлія Безвершенко
  • Державні агенції, наукові інститути та бізнес: як має працювати трансфер технологій? — Креативний директор Virgin Hyperloop One Колін Райс, науковець Дрексельського університету Юрій Гогоці та Майкл Хесс з NASA.

Також на інтерактивній виставці в рамках конференції, 30 компаній та винахідників покажуть свої наукоємні проекти. Наприклад, сервіс неінвазивного виявлення вад серця у новонароджених Heart Tone або Biosens – методи експрес-діагностики показників безпечності продуктів харчування. Кожен відвідувач зможе дізнатися більше про себе та світ через науку: від біології до космосу.

14 вересня в UNIT.City (вул. Дорогожицька, 3, Київ) має практичне спрямування – воркшопи про те, як і де шукати фінансування для наукових досліджень; як перетворити ідею в успішний стартап; як представляти винаходи та стартапи потенційним інвесторам; та знайомство зі спікерами та учасниками конференції.


Джерело: прес-реліз

845
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно