На MEGOGO LIVE відбудеться ексклюзивна прем’єра кліпу Бумбокс «Ангела»

28 жовтня на каналі молодіжної альтернативної музики MEGOGO LIVE відбудеться ексклюзивна прем’єра кліпу Бумбокс на пісню «Ангела». Пісня увійшла до першої частини альбому «Таємний код: Рубікон», який Бумбокс видали у 2019 році. Відтак усі глядачі каналу зможуть першими оцінити роботу відомих українських музикантів.

Працювати над ідеями до кліпу «Ангела» Бумбокс розпочали ще восени минулого року, та через пандемію коронавірусу екранізували пісню лише зараз. Ідея «Ангела» належить Андрію Хливнюку, а режисером став Стас Гуренко, який раніше знімав для Бумбоксу кліпи «Безодня» та «Твiй номер/Плющ».

Цієї середи 28 жовтня о 12:00 нове відео Бумбоксу на пісню «Ангела» можна буде побачити лише на MEGOGO LIVE, а вже за добу, з 29 жовтня, — кліп з’явиться на офіційному YouTube-каналі гурту.

Додамо, що перегляд каналу MEGOGO LIVE на медіасервісі MEGOGO абсолютно безкоштовний.

Нагадаємо, MEGOGO LIVE — перший і єдиний в своєму роді розважальний проєкт про українську молодіжну культуру, створений медіасервісом MEGOGO. Канал стрімко розвиває проекти власного виробництва, серед яких вже набули популярності: «Я знаю 3 слова», «Поясни за трек», «Янг Блад Test» та інші. Продюсер каналу MEGOGO LIVE — Женя Галич, лідер гурту O.Torvald.

650
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно