На MEGOGO LIVE відбудеться прем’єра проєкту Святослава Вакарчука «Оранжерея»

У четвер, 25 березня, о 20:00 на альтернативному музичному каналі MEGOGO LIVE відбудеться ексклюзивна відеопрем’єра нового проєкту Святослава Вакарчука «Оранжерея». Зйомкою займалася команда каналу MEGOGO LIVE.

На початку березня Святослав Вакарчук презентував свій третій авторський проєкт «Оранжерея», створений поза межами «Океану Ельзи», та записаний як за участі окремих учасників ОЕ, так і запрошених джазових музикантів й, вперше, вокалістки.

«У записі «Оранжереї» взяли участь, окрім мене, троє музикантів Океану Ельзи — Денис Глінін, Мілош Єліч та Денис Дудко. П'ятий учасник ОЕ — гітарист Влада Опсеніца — одружився, і оскільки його дружина мешкає в Америці, то він, наразі, живе на дві країни. З початком пандемії, перманентних локдаунів, йому літати стало складно. Тому ми в проєкті «Оранжерея» вчотирьох з ОЕ. Також я запросив долучитись до нас джазових музикантів, які зіграли на духових, Сергія Сидоренка та Олександра Чаркіна. А ще, і це дуже важливий для мене новий досвід, включити повноцінний жіночий вокал. Окремі пісні виконує молода талановита співачка Віталіна Мусієнко. Свого часу ви могли бачити її у складі моєї команди на вокальному шоу «Голос країни». В тому сезоні вона, до речі, перемогла», — розповідає Святослав Вакарчук про проєкт «Оранжерея».

Зйомки проходили на репетиційній базі (студія Zinteco), облаштованій затишними декораціями, що переносять глядача у світ «Оранжереї». Під час знімального процесу музиканти джемили, багато спілкувалися між собою, імпровізували. Усе — наживо. Ці моменти зберегли на монтажі без правок, аби занурити глядача в атмосферу проєкту. До відеопрезентаціі увійшли 7 треків: 6 пісень «Оранжереї» та бонустрек — «Обійми» «Океану Ельзи» в оригінальному аранжуванні.

«Це дуже крута можливість відірватись від всіх обмежень і локдауну та приділити час перегляду такого атмосферного концерту. Гурт Океан Ельзи має суперсилу об'єднувати людей, а новий проєкт Святослава Вакарчука має зібрати всіх біля екранів. Залишайтесь на зв’язку з каналом MEGOGO LIVE, ми плануємо і далі вас дивувати», — прокоментував Женя Галич, продюсер каналу MEGOGO LIVE.

Перегляд каналу MEGOGO LIVE на медіасервісі MEGOGO абсолютно безкоштовний. Одразу після прем’єри концерт буде доступний на MEGOGO та YouTube-каналі MEGOGO LIVE.

939
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно