На MEGOGO з'явився авторський подкаст Вадима Скічка «Гра на випередження»

В очікуванні Ліги чемпіонів УЄФА команда MEGOGO Audio та коментатор Вадим Скічко випустили подкаст «Гра на випередження». У кожному випуску автор оглядатиме найкращі події зі світу футболу, передбачатиме результати важливих ігор та насолоджуватиметься разом зі слухачами історіями, які їх супроводжуватимуть.

Перший епізод присвячений початку Ліги чемпіонів УЄФА 2021-2022. У подкасті йдеться про шанси команд у етапах турніру, українські команди в Лізі Чемпіонів та передбачення результатів чемпіонату.

«Ідею появи футбольних подкастів ми з колегами з MEGOGO Audio обдумували вже давно. Хочемо, щоб користувачі отримували якомога ширший спектр інформації та мали повне занурення у процес. Футбольний сезон триває майже без перерв, подій безліч, тому іноді треба «підсвічувати» деякі з них. Приємно, що окрім трансляцій та студій, присвячених футболу, користувачі MEGOGO відтепер матимуть змогу ще й у аудіоформаті слухати про улюблену гру. Очікування події іноді перекриває насолоду від неї самої. Наше завдання — зацікавити аудиторію та звернути увагу на той ексклюзивний продукт найвищого ґатунку, який пропонує MEGOGO. Відкрию таємницю, це не єдина серія футбольних подкастів яку ми готуємо разом із MEGOGO Audio, — каже коментатор та автор подкасту Вадим Скічко, — Працювати над «Грою на випередження» було легко та приємно, адже це тема, яка мені близька та у якій я перебуваю буквально 24/7. Водночас хотілося зробити свій внесок у розвиток спортивних подкастів в Україні. Це мотивувало. Сподіваюся, слухачі оцінять наші старання та візьмуть участь у формуванні тем подальших випусків. Ми за активний діалог із аудиторією».

Подкаст доступний абсолютно безкоштовно для прослуховування у мобільному додатку MEGOGO в розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android та в автомобілях з аудіосистемами Android Auto та Apple CarPlay.

Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям й має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, La Liga, Ligue 1, Copa América, італійська Серія А та Чемпіонат Бразилії із футболу, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, кіберспорт в партнерстві із Maincast та багато іншого.

397
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно