На посаду COO Групи інтегрованих комунікаційних рішень AGAMA Communications призначено Надію Андріанову

Том Годдард, Голова Правління ходингу Atlantic Group, до складу якого входить AGAMA, зазначив: «Майже 9 місяців ми шукали правильную людину, і, серед більше ніж 150 кандидтів, нарешті, її знайшли. Надія має великий досвід у роботі з людьми і добре розуміє новітні технологічні тренди.»

Надія відома рекламному ринку, насамперед, своєю діяльністю в рекламному агентстві Мaxima Ukraine, де була одним із засновників і партнерів. Її агентство уже за перший рік існування стало одним із провідних гравців креативного і медійного ринків, володарем чисельних нагород і призів. Своєю сильною стороною Надія вважає вміння і бажання працювати з людьми, створювати ефективні команди і процеси, допомагати людям і компаніям зростати.

«АGAMA має компетенцію в креативному, медійному, PR і маркетинговому сервісах. Це унікальна крос-категорійна експертиза. Мене запросили для того, щоб найкращим чином використати цю перевагу, і зробити необхідні кроки для того, щоб набути нової цікавої і конкурентної якості. Я з радістю і хвилюванням розпочинаю цей шлях і сподіваюсь на підтримку команди.»

586
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно