На «Марафон, який ніхто не хоче бігти» зареєструвалися понад 35 500 учасників з 57 країн

Проєкт створений, щоб привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на Сході України. «Марафон, який ніхто не хоче бігти» розпочався в українському Нью-Йорку Донецької області, лише за кілометр від лінії фронту, у день знаменитого Нью-йоркського марафону. Усього за десять днів на забіг заради підтримки України зареєструвалися понад 35 500 учасників.

«Аби нагадати світу про війну в Україні, до нас долучилися учасники з п’ятдесяти семи країн! Уявіть, тисячі людей по всьому світу - від американського до українського Нью-Йорків, а також з австралійського мегаполіса Брисбена та шведської столиці Стокгольма, з одного із найнаселеніших міст світу Стамбула та з маленького села Сундой у Норвегії, ― всі вони виказали підтримку нашій країні й продовжують це робити, — говорить співзасновниця Нової пошти Інна Поперешнюк. — І ми не зупиняємося та продовжуємо проєкт в онлайн форматі. Ми віримо, що одного дня зможемо безпечно бігти мирний марафон у будь-якому українському місті. З вашою потужною підтримкою можливо все!»

Для участі в проєкті кожен охочий може завантажити й надрукувати стартовий набір, розміщений на сайті проєкту marathonnoonewantstorun.org, і пробігти з ним у будь-якій точці світу. На згадку учасники можуть завантажити цифрову медаль за дизайном Юрка Гуцуляка, лауреата понад ста п’ятдесяти професійних нагород. Усі, хто зареєструвався до 20 листопада, отримають стартові набори та медалі з частинкою гільзи зі Сходу України.

«Марафон, який ніхто не хоче бігти» не обмежений у часі. Пробігти можна будь-яку дистанцію, будь-де, будь-коли — сьогодні, завтра чи за тиждень. Участь у марафоні безкоштовна, а ваша увага безцінна.

829
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно