Nahaba Agency розробила інстаграм-маски для модної колекції бренду KASS, що присвячена індіанській культурі

Білянський Пилип про проєкт:

«Нещодавно мене, як креативника запросили взяти участь у “Школі героїв”. Зазвичай такі заходи розраховані на допомогу молодому поколінню знайти свій шлях, поспілкувавшись із фахівцями різних галузей.

Виявляється такі івенти, корисні не тільки для молодого покоління, але й для дорослих. Так на цьому івенті я познайомився з Богданом Касс, який є засновником бренду модного одягу KASS.

Серед іншого, в бренду є дуже цікава колекція одягу FW 20-21, що присвячена індіанській культурі. Під час показів, бренд використовує автентичний макіяж, притаманний індіанцям.

Ми одразу знайшли спільну мову і вирішили, що для підвищення зацікавленості до бренду, було б непогано, щоб усі бажаючі могли приміряти на себе частину образу.

Як результат, ми розробили 7 масок (ведмідь, ящірка, вовк та інш.), які дуже відрізняються одна від одної, несуть різні емоції та сенси».

Усі сім масок можна потестити в інстаграмі бренду за посиланням: instagram.com/kass.brand

Створення масок в індіанській стилістиці не має відношення до ідеї та концепції нового проекту, це швидше за все красива точка, в фіналі історії, що живе всередині колекції FW 20-21. Але сам тандем з кріейторами з «Nahaba Agency», має пряме відношення до нових великих справ бренду.

Богдан Касс

  • Instagram Masks: Nahaba Agency
  • Brand: KASS
  • Photo: Andrey Shurpin
  • Model: Zhenja Goncharenko
1258
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно