Nahaba Agency запропонувала Johnnie Walker одружитись. Бренд мусить погодитись або сплатити штраф

29 лютого у Шотландії відзначають День холостяка, коли жінка може запропонувати одружитися будь-якому чоловікові. У разі відмови, він мусить сплатити штраф. Традиція походить від ірландського Дня святого Освальда і була закріплена законом у Шотландії ще 1288 року.

Креативна агенція Нахаба використала свято на свою користь: змінила назву на “Нахабка”, адресу на Шотландію і запропонувала одружитись шотландському бренду Johnnie Walker. В Україні його офіційним імпортером виступає Bayadera Group.

На сторінках соцмереж Нахаби з'явилося зізнання у коханні Johnnie Walker із пропозицією “руки та креативу” і проханням надіслати бриф:

“Любий Джоні! Якби ти знав скільки разів я намагалася написати тобі це повідомлення, але зупинялася і стирала всі літери. Скільки разів я заходила на твою сторінку у фейсбуці і мріяла, що ти напишеш мені, хоча жодного разу не отримала навіть “привіт”. Скільки разів я уявляла нас разом і потайки слідкувала за тобою, щоб випадково зустрітись. Настав час у всьому зізнатись і об'єднати наші долі.
Джоні, сьогодні День холостяка, а значить жоден шотландський джентльмен не може відмовити дівчині, яка зробить йому пропозицію. Джоні, будь зі мною! Я пропоную тобі свою руку і креатив!
Вибач, що не залишаю вибору, але ти тільки уяви скільки рекламних кампаній чекає на нас! Скільки нагород! Скільки ситуативів! Поглянь на календар – це ж клондайк нереалізованих рекламних приводів. Світло софітів, червона доріжка, я тримаю твою руку, ти тримаєш тростину, за спиною наш ролик, нам вручають Effie в номінації “Алкогольні напої”. Люди йдуть на наші ролики у кінотеатри. Самі надсилають номери, щоб їм приходили смс-сповіщення. У супермаркетах черги щоб просто подивитися на тебе! Твоє зображення ставлять на аватарки. Радіоролики – на будильники. Джоні! Ми стільки можемо разом зробити! Ми стільки зробимо!
Твоя Нахабка чекає бриф”


1330
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно