«Найкраща експертиза регіону в спорті»: в Parimatch Tech Academy презентували безкоштовний курс Sports Marketing

Подати заявку на навчання можна до 15 липня

В івент-просторі PMHUB пройшла презентація нового курсу Parimatch Tech Academy — Sports Marketing. Це програма, яка дасть студентам фундаментальні знання про спортивне просування, спонсорство, ведення контрактів, а також організацію спортивних проєктів та івентів.

«За багато років роботи ми накопичили величезну експертизу в спортивному маркетингу, працюючи з кращими з кращих — Конором Макгрегором, Майком Тайсоном, Олександром Шовковським, Juventus, Leicester FC, Everton, FC Shakhtar, збірної України з футболу і багатьма іншими. Ми бачимо свою місію в тому, щоб допомогти спортивної індустрії України розвиватися, хочемо підготувати висококласних фахівців, які вже завтра підуть працювати в найкращі клуби, федерації. зі спортсменами. Якщо раніше кажучи про спортивному маркетингу ми найчастіше мали на увазі лого на футболках спортсменів, то зараз ми інвестуємо час і сили в абсолютно новий напрямок — sustainable sport marketing — стійкий, відповідальний і довгостроковий», — зазначає Наталія Гілевич, CEO Parimatch Україна.

Маркетинг-директор Parimatch Іван Ляшенко зауважив, що зараз бренд робить проєкти та веде контракти неймовірних для регіону масштабів. Всього у Parimatch близько 30 партнерів, включно зі спортивними клубами, організаціями, федераціями та топ-зірками.

«Конор Макгрегор, Juventus — ці величини здаються якимись віддаленими, нереальними, але насправді вони дуже близько. Потрібно тільки вміти до них підступитися та налагодити контакт. Цьому ми і прагнемо навчити на курсі. Ми хочемо створити покоління професіоналів, які закладуть основу розвитку спорту в Україні».

Експерт Parimatch, легендарний український воротар Олександр Шовковський підкреслив, що країна зараз відстає в плані розвитку спорту і бізнесу навколо нього. Рішення - налагодити тісні контакти з підприємцями, які допоможуть залучити аудиторію.

«Нам потрібно давати вболівальникам можливість дізнаватися про клуби, гравців — адже великий спорт неможливий без аудиторії. Для цього йому потрібно залучати бізнес. Кріштіану Роналду став першим гравцем, який заробив мільярд доларів — в цьому йому допомогла команда якісних маркетологів. Я хочу, щоб у нас в країні з'явилося більше таких фахівців, які будуть допомагати футболістам, баскетболістам, боксерам nf іншим спортсменам розвивати свій бренд. І такі курси — відмінна можливість почати цей процес».

Курс Sports Marketing розрахований на два місяці, які будуть розбиті на шість модулів. Студенти дізнаються про особливості ведення контрактів, можливості спортивного менеджменту, взаємодію між спонсорами та організаціями, а також отримають необхідні софт-скіли для роботи в індустрії. Все це — за допомогою теоретичних занять, групових проєктів і домашніх завдань, які будуть перевіряти ментори-викладачі.

Найкращі випускники зможуть пройти оплачуване стажування, а потім приєднатися до команди Parimatch Україна. Або — отримають рекомендацію на проходження інтернатури в інших спортивних організаціях України. Подати заявку можна до 15 липня, а після цього пройти відбір. Старт навчання — 3 серпня.


868
GR8 Tech
Кіпр, Лімасол
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно