Наступного року Рayoneer створить готове рішення для мікробізнесів

Payoneer продовжує активно працювати над партнерством з банками, український ринок отримає нові переваги, а Київ стає центром у регіоні. Віцепрезидент та регіональний керівник — Європа в Payoneer, Джеймс Аллум поділився результатами та планами компанії в України та розповів про майбутнє платежів під час конференції UAFin.Tech 2020.

Віцепрезидент та регіональний керівник — Європа в Payoneer Джеймс Аллум взяв участь у конференції UAFin.Tech 2020. Під час виступу він зазначив, що компанія зробила великий прогрес за останній рік: «Раніше для випуску карток ми користувались третіми сторонами, а нині можемо самостійно проводити емісію. До того ж ми виконали свої плани щодо випуску карток по Україні, і Київ стає нашим хабом у регіоні».

Керівник поділився й планами на майбутнє. Стало відомо, що вже скоро компанія матиме нові великі міжнародні партнерства. Від цього український ринок отримає переваги. «Ми зробили цікаві інвестиції, результати яких ви побачите вже наступного року. Ми плануємо розробити програму лояльності для наших клієнтів і розвивати стратегічне партнерство з банками, що надасть можливість спростити процес проведення платежів. На додачу наша компанія працює над тим, аби великі продавці мали змогу використовувати різноманітні засоби інтеграції, а в наступному році запровадимо нові технології — ми прагнемо бути готовим рішенням для мікробізнесів».

Майбутнє платежів віцепрезидент компанії описав так: «Я бачу багато паралелей з тим, що відбулось на ринку телекомунікацій років десять тому. Раніше міжнародні дзвінки були надзвичайно дорогі і дуже низької якості, така ж ситуація була і з платежами. У наступні роки вони стануть швидшими і дешевшими. Наразі ми підписуємо досить багато перспективних партнерств і обіцяємо, що в наступні роки інноваційних змін буде ще більше».

Джеймс Аллум підкреслив, що зростання компанії завжди відбувається через партнерство, адже фінтех — це не про конкуренцію, а про співпрацю.

1180
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно