«Навчайся. Грай. Працюй»: Ubisoft і EdEra запустили в Україні безкоштовний онлайн-курс по розробці ігор

Геймстудія Ubisoft Ukraine, IТ Ukraine Association і студія онлайн-освіти EdEra запустили в Україні безкоштовний онлайн-курс по розробці ігор «Навчайся. Грай. Працюй».

«Ми дуже раді і натхненні нашим спільним проєктом з IT Ukraine Association і освітньої платформою EdEra. Наші експерти Ubisoft із задоволенням приєдналися до нього, щоб показати і розповісти школярам, ​​що відбувається за лаштунками ігрової індустрії. Сподіваємося, що завдяки курсу зможемо надихнути школярів замислитися щодо майбутньої кар'єри в геймдева, адже наш курс буде відображати основні напрямки роботи в розробці ігор. Пишаємося, що ми з нашими партнерами стали першими, хто має можливість змінити уявлення як школярів, так і їх батьків про ігрову індустрію і її можливості і перспективи» — зазначила Олена Бондарева, HR-менеджер Ubisoft, в матеріалі ITC.

Курс є повністю безкоштовним, а після його проходження студенти отримають сертифікат на одну академічну годину. Слухачів курсу чекає екскурсія по київського офісу компанії Ubisoft, знайомство з п'ятьма основними напрямками роботи в розробці ігор (ігровий дизайн, програмування, тестування, арт, менеджмент) і додаткові матеріали для вивчення.

Джерело: ITC

776
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно