Не суди за першим враженням. Дай час вразити!

Саме під цим гаслом проходить підтримка повного перезапуску комунікаційної кампанії Нескафе 3в1 дивізіоном маркетингових сервісів AGAMA Communications. 

На початку травня стартує масова комунікаційна підтримка і реклама, в яких компанія закликає не судити про людей за зовнішнім виглядом, а випити з ними Нескафе 3в1 і дати їм час вразити! Мета проекту максимально ефективно охопити студентів престижних університетів та познайомити з новими смаками розчинної кави Нескафе.

Оскільки цільовою аудиторією акції «Дай час вразити» є молодь та студенти, перезапуск було запущено у форматі семплінга в 29 університетах з 13 по 31 травня 2019 року в 5 містах України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, та Львів. Ідея активації полягає у тому, щоб продовжити задум реклами Нескафе 3в1, в якій брутальний байкер приїздить до університету, який згодом виявляється викладачем біології.

Механіка проекту полягає у тому, щоб в головних корпусах ВНЗ встановити ​​брендовану фотозону з байком та хостами, вдягненими у байкерську промоформу з рекламного ролику, які будуть запрошувати студентів дегустувати Нескафе 3в1 під драйвову музику. Бариста запропонує 3 види кави на вибір: класичну, ніжнішу або більш міцну.

Окрім можливості скуштувати безкоштовний напій, студенти мали змогу сфотографуватися у брендзоні з мотоциклом та реквізитом і викласти фото в соціальні мережі з 2 хештегам: #Нескафе3в1 і #ДайЧасВразити. Offline та оnline-активації, які зібрали більше 15 000 ефективнихконтактів, спрямовані на перезапуск комунікаційної кампанії розчинної кави Нескафе, закликають не судити людей за зовнішністю та дати їм час вразити своєю особистістю за чашечкою кави.

963
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно