Некомерційні та неурядові організації зможуть скористатися Grammarly безкоштовно до кінця 2021 року

Компанія Grammarly, яка розробляє онлайн-сервіс на основі штучного інтелекту для допомоги в написанні текстів англійською мовою, подовжила терміну дії своєї безкоштовної пропозиції для некомерційних та неурядових організацій до кінця 2021 року.

Організації з усього світу можуть подати заявку й отримати доступ до розширених рекомендацій Premium-версії сервісу Grammarly, а також адміністративних функцій Grammarly Business. Від запуску ініціативи у квітні 2020 року безкоштовною пропозицією Grammarly скористалося понад 2500 неурядових та некомерційних організацій із більш ніж 160 країн (серед них — понад 100 з України).

«На тлі пандемії неурядові та некомерційні організації в усьому світі продовжують реалізовувати суспільно та життєво важливі ініціативи. Ми раді, що до нашої програми вже долучилися й понад 100 організацій з України, які використовують сервіс Grammarly для письмового спілкування з партнерами та благодійниками з різних країн і підготовки грантових заявок. Продовження дії цієї пропозиції до кінця 2021 — додатковий крок для підтримки наших спільнот, які долають виклики і наслідки пандемії» — зазначив Дмитро Лідер, співзасновник компанії Grammarly.

Джерело: Platfor.ma

423
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно