Nerd agency стало ліцензійним агентом бренду BRAVE BUNNIES на території України

Відтепер Nerd agency офіційно представляє бренд «Хоробрі Зайці» від креативного продакшену Glowberry для ліцензування в Україні.

BRAVE BUNNIES / Хоробрі Зайці – це дитячий бренд, заснований на пізнавально-розважальному анімаційному серіалі, що вдало поєднує захопливі пригоди та допомогу в засвоєнні перших соціальних навичок, гумор, пісні й танці, а також впізнаваний візуальний стиль дитячих малюнків.

Цільова аудиторія бренду – діти 2-6 років, як дівчатка, так і хлопчики. Британською компанією Childwise було проведено дослідження, згідно з яким    9 із 10 дітей сподобався серіал, при цьому 8 із 10 дітей відповіли, що відчували себе щасливими при перегляді серіалу.

Мультсеріал розповідає про пригоди допитливих та сміливих Зайців, які вирушають у Велику Подорож, щоб пізнати різноманітний світ та зустріти друзів. Особливість серіалу в тому, що він у веселій ігровій формі допомагає дітям у першому досвіді соціалізації, вчить лояльно сприймати відмінності інших та бути сміливим в пізнанні світу навколо.

Контент щодня транслюється на каналі ПлюсПлюс та доступний для перегляду на 1+1 video. Серіал потрапив у топ 3 для дошкільнят на ПлюсПлюс – його показники вище за середній рейтинг каналу у денному слоті.

Також BRAVE BUNNIES / Хоробрі Зайці можна переглянути на власному YouTube-каналі проєкту українською мовою. 

На сьогодні серіал, окрім України, успішно транслюється в Австралії, Великій Британії, Ізраїлі, Латвії, Південній Кореї та Італії. Протягом 2021 року заплановані релізи у понад 50 країнах. Перші ліцензійні іграшки «Brave Bunnies» побачать світ у 2022 році (master toy ліцензіат - компанія «Spin Master»). Також 2022 року очікується світовий реліз тематичних книжок (у співпраці з «Penguin Random House», «DeA Libri»).

Мультсеріал впевнено захоплює популярність аудиторії як в Україні, так і за кордоном, демонструючи величезний потенціал для ліцензування. Розвитком ліцензійної програми в Україні відтепер займатиметься Nerd agency. Ми бачимо найбільші перспективи в співпраці з виробниками дитячих товарів: книжок, розвивальних ігор, товарів для активного відпочинку, творчості, а також харчових продуктів та напоїв, засобів для догляду за малюками.

Хоробрі Зайці - наступний ліцензійний хіт в Україні. Результати досліджень та медіапоказники це доводять. Крім того, в бренду запланована масштабна промо підтримка безпосередньо в Україні, яку на мій погляд ще не отримував жоден ліцензійний бренд. Дуже раджу звернути увагу на Хоробрих Зайців вже зараз, поки є вільні для ліцензування категорії.

Тетяна Рубан, директорка ліцензійного агентства Nerd

Ми випустили серіал BRAVE BUNNIES у Великий Світ і сподіваємося, що наші герої надихатимуть дітей сміливо його досліджувати, придумувати нові ідеї, приймати нестандартні рішення, дослухатися різних точок зору, а також багато розважатися. Ми впевнені, що партнерство з Nerd Agency дозволить втілити настрій та ідеї Хоробрих Зайців в розвиваючих іграшках, книгах, творчості та інших сферах життя наших маленьких глядачів в Україні.»Ольга Черепанова, авторка ідеї серіалу BRAVE BUNNIES та креативна продюсерка Glowberry

Ольга Черепанова, авторка ідеї серіалу BRAVE BUNNIES та креативна продюсерка Glowberry


Довідка

NERD AGENCY – агентство ліцензування брендів і селебріті-маркетингу в складі групи компаній FILM.UA.

Надає права на використання на товарах і в рекламі брендів мультфільмів, серіалів, кіно, відеоігор, а також зірок (селебріті). Серед ліцензійних брендів агентства: «Мавка. Лісова пісня», «Робокар Полі», «Хоробрі Зайці», «Маленьке містечко», «Apex Legends» та інші.

Місія агентства – приносити радість в життя споживачів і прибуток бізнес партнерам.

Серед послуг агентства є наступні можливості:

  • випуск товарів з популярними брендами (персонажами мультфільмів, ігор, кіно та ін.);
  • рекламні кампанії та програми лояльності з впровадженням ліцензійних брендів;
  • участь зірок у рекламі і промо кампаніях;
  • випуск товарів з ім'ям або зображенням відомої особистості.

Для правовласників і селебріті агентство забезпечує монетизацію брендів і їх популярності.


BRAVE BUNNIES/ХОРОБРІ ЗАЙЦІ — розважально-навчальний серіал для дошкільнят. Він розповідає про допитливих і сміливих брата та сестричку Бопа і Бу, які разом зі своєю ЗаЙцеродиною подорожують, вивчаючи свій різноманітний світ і знаходячи нових друзів. Деякі друзі здаються їм на перший погляд зовсім несхожими, але вони завжди знаходять ЗаЙцегеніальні ідеї, як подружитися, вигадати нову гру і веселитися разом. Мультсеріал створюється в ко-продукції з іспанською анімаційною студією Ánima. У складі міжнародної команди – авторка ідеї та креативна продюсерка — Ольга Черепанова (Україна), головний режисер Тім Ференбах (Велика Британія) та головний сценарист Джон Ван Брюгген (Канада), які мають величезний досвід роботи з дитячим анімаційним контентом. Візуальний стиль розробила відома українська ілюстраторка Анна Сарвіра. Проєкт створюється за підтримки FILM.UA Group, Держкіно та Міністерства молоді та спорту України.


Glowberry — український креативний продакшен, який створює високоякісний контент 360 для дітей та родин у всьому світі. Засноване в 2009 році як видавництво, сьогодні Glowberry є частиною FILM.UA Group та виросло в продакшен із великою міжнародною командою. Сьогодні один з ключових проєктів для команди Glowberry – мультсеріал BRAVE BUNNIES/ХОРОБРІ ЗАЙЦІ. Проєкти професійної команди креаторів є фіналістами пітчингів таких міжнародних анімаційних фестивалів, як Cartoon Forum, Animation Production Day, Cartoon 360, Annecy International Animated Film Festival (MIFA), Ottawa International Animation Festival, The Financing Forum for Kids Content.

496
Nerd Agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно