Нетворкінг організацій та проєктних менеджерів від «Креативної Європи»

Ви працюєте у секторі культурних та креативних індустрій та шукаєте проєкт, партнера чи менеджера своєї мрії? Тоді запрошуємо взяти участь у нетворкінг сесії, яку організовує Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні в рамках заходу HeForShe Arts Week 2021, який проводиться організацією UN Women Ukraine вчетверте.

Закритий онлайн-нетворкінг відбудеться 9 березня з 13:00 до 15:00. Під час нетворкінгу за 2 години в реальному часі у кожного учасника буде можливість презентувати ідею проєкту, знайти потенційних партнерів та однодумців, або ж знайти менеджера для проєкту чи роботу у проєкті.

Взяти участь можуть усі охочі, хто працює у будь-якому секторі культурних та креативних індустрій. Всього для участі буде обрано 50 осіб, ґрунтуючись на їх мотивації. Подати заявку на участь можна до 14:00 1 березня за посиланням. До 08 березня усі відібрані учасники отримають підтвердження про участь на електронну пошту, яка була вказана у заявці.

Довідка

«Креативна Європа» – це рамкова програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є розвиток сектору культурних та креативних індустрій (ККІ) в країнах Європи, посилення конкурентоспроможності європейської аудіовізуальної продукції, а також забезпечення промоції та захисту культурного та мовного розмаїття. 

Рух HeForShe, започаткований ООН Жінки – це глобальний рух солідарності на підтримку ґендерної рівності, в якому чоловіки та хлопчики стають головними агентами змін.

469
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно