Next Gen Scan в Snapchat: навколишній світ стає ще ближчим

Два роки тому в Snap представили функцію Scan, щоб допомогти снепчатерам досліджувати і пізнавати навколишній світ найшвидшим і найбільш простим способом — за допомогою камери в додатку Snapchat. Сьогодні компанія впроваджує в Snapchat оновлену функцію Next Generation Scan, яка виводить кнопку Scan на передній план і додає додаткові функції, що дозволяють користувачам додатку знаходити і ділитися кумедними і корисними «снепами» в таких категоріях, як мода, їжа, рослини і багатьох інших.

Next Generation Scan переосмислює використання камери Snapchat у тому вигляді, в якому ми її знаємо. Тепер оновлений функціонал Scan повністю доступний для користувачів додатку на iOS, 100% доступність на Android — протягом наступних кількох тижнів.

Scan був розроблений, щоб поєднати те, що ви бачите через камеру, з найактуальнішими AR-можливостями в Snapchat. Це дозволяє снепчатерам використовувати мільйони «лінз», включаючи ті, які створені партнерами і співтовариством Snap через Lens Studio.

Перші партнери Scan представили варіанти використання функції, які спираються на те, що подобається або доводиться робити користувачам Snapchat: наприклад, виконання домашньої роботи або прослуховування музики. Так, слухаючи музику, снепчатер може просканувати пісню, яка грає, завдяки інтеграції з Shazam. У співпраці з Photomath снепчатери можуть навести камеру на математичне рівняння і побачити, як з'явиться рішення.

Поставивши перед собою завдання створити інструмент для покоління, яке звикло сканувати інформацію камерою, Scan з роками став підтримувати різні категорії, в тому числі такі актуальні для Snapchat, як мода і їжа. Так, камера Snapchat і Scan допомагають користувачам самовиражатися і пізнавати світ: від пошуку забавної лінзи, яка ідеально виражає ваш настрій, до допомоги в навігації в продуктовому магазині або навіть у власній коморі.

Щоб користуватися Scan було зручніше і простіше, Snap переносить кнопку з функцією сканування в центр і розміщує її на головному екрані камери Snapchat: об'єднання цифрового і фізичного досвіду через Snapchat стає простішим, ніж раніше. Тепер Scan буде пропонувати різні способи використання камери, включаючи ярлики і унікальні можливості для покупок.

Довідка

Snap Inc. — це камера-компанія. Snap робить свій внесок у прогрес людства, розширюючи можливості людей у вираженні себе, проживанні моменту, допомагає ділитися один з одним радісними і яскравими історіями з життя за допомогою Snapchat. Щодня в світі створюється понад 5 млрд. снепів, що робить Snapchat одним із найбільш популярних додатків для створення фото і відео в світі.

В Україні компанія представлена офісами в Києві, Одесі та Запоріжжі. 

532
Snap Inc.
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно