Нова кампанія Morshynska Plus ANTIOXI Water: збагачена здоров'ям*

Щоденна підтримка здоров’я та краси в новій серії відеороликів інноваційної мінеральної води з антиоксидантом та мікроелементами Morshynska Plus AntiOxi Water

Нещодавно на полицях магазинів по всій Україні з’явився напій нового покоління — Morshynska plus AntiOxi Water з антиоксидантом селеном та мікроелементами йодом, хромом та цинком. А сьогодні бренд презентував серію роликів, присвячених здоров’ю та красі. Головними героями відео стали фітнес-тренер Андрій Хомицький, топмодель Тетяна Рубан та балерина Анна Муромцева.

«Герої нової кампанії Morshynska plus AntiOxi Water танцюють, займаються спортом та моделінгом. Кожен — у власній стихії, у своєму ритмі. Всі вони — цінують свій час, слідкують за самопочуттям та зупиняються, аби відновити гідробаланс і розповісти, чому обирають саме AntiOxi Water. Разом з Тетяною Рубан, Андрієм Хомицьким, Анною Муромцевою в відеороликах ми відповідаємо на питання сучасної людини: як підтримувати молодість клітин, нервову систему та загальний тонус організму? Як зберігати здоров’я в ритмі великого міста, особливо, в часи пандемії? Як відновлювати та насичувати тіло корисними речовинами щодня? Morshynska plus AntiOxi Water — ще більш корисна вода, справжній тренд та інновація у сфері здорового способу життя. Йод сприяє нормальному функціонуванню щитовидної залози та нервової системи. Селен – підтримує імунну систему. Хром сприятливо впливає на серцево-судинну систему. Цинк відповідає за здоровий стан шкіри, волосся та нігтів. У поєднанні з природною Моршинською вони підтримують красу і здоров‘я вашого тіла» — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Morshynska Plus AntiOxi Water — наша улюблена природна мінеральна вода, збагачена антиоксидантом та мікроелементами, які блокують дію вільних радикалів і захищають клітини від негативного впливу зовнішнього середовища.

Morshynska plus AntiOxi Water наразі представлена у двох комбінаціях — селен+йод (Se+I) та селен+хром+цинк (Se+Cr+Zn). Обирайте свою в магазинах вашого міста, піклуйтесь та збагачуйте себе разом з Morshynska plus AntiOxi Water.


*Напій є додатковим джерелом мікроелементів, що може мати корисний вплив на здоров’я за умови дотримання референсної величини їх добового споживання, різноманітного і збалансованого харчування та ведення здорового способу життя.

1691
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно