Об’єднуючи Україну: «Сільпо» відкрили телевікно між Одесою і Львовом

27 жовтня у Львові та Одесі встановили телевікна для зв'язку між двома містами. Жителі можуть підійти і поспілкуватися так, ніби вони стоять поруч. Телевікна є у львівському супермаркеті «Сільпо» на вулиці Кульпарківській, 93-А і в одеському «Сільпо», що в ТРЦ «Аврора» на вулиці Палія, 125-Б.

Ми відкрили ці два супермаркети в один день і вирішили зробити в них точки зв’язку між двома містами з такою яскравою ідентичністю. Одеситам і львів’янам варто лише стати ближче до вікна і почекати, поки до нього підійдуть з іншого боку. Уже за першу добу понад 100 людей з обох міст поспілкувалися та навіть обмінялися контактами.

директорка з маркетингу «Сільпо» Катерина Огуряєва

Перед кожним телевікном можна пройти коротке опитування на планшеті та дізнатися, як одесити ставляться до відпочинку на морі, скільки львів’ян побувало в Одесі та чи здійснюються в обох містах передбачення з чеків «Сільпо».

Кілька років тому ми з сестрою були вимушені переїхати з Донецька: я — до Львова, Настя — до Одеси. Я дізналась, що неподалік її будинку відкрився «Сільпо» з телевікном, та вирішила влаштувати сюрприз. Я попросила Настю зайти до супермаркету, де вона зустріла мене під телевікном. Якби ви бачили цей захват і щастя в очах моєї сестри! А ще нам подарували однакові набори продуктів, щоб ми приготували пасту з морепродуктами і відчули себе на сімейній вечері.

гостя львівського «Сільпо» Аліса Трей

Також 27 жовтня телевікно стало місцем зустрічі двох шеф-кухарів: Андрія Величка з Одеси та Лоли Ланди зі Львова. Вони обмінювались кулінарними традиціями: одеський шеф готував львівські страви, а львівська шефиня — одеські.

* «Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на вересень 2020-го нараховує 268 супермаркетів, зокрема 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group. 

736
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно