Одеський міжнародний кінофестиваль пройде у новому форматі з акцентом на національне кіно

12-й Одеський міжнародний кінофестиваль пройде у новому форматі з акцентом на національне кіно. Він відбудеться 14–21 серпня 2021 року.

Єдиною конкурсною програмою оновленого фестивалю стане Національний Конкурс (повний і короткий метр), переможці якого отримають нагороди за найкращий фільм, найкращу режисуру та найкращі акторські роботи. Також на глядачів чекають позаконкурсні секції «Гала-прем‘єри», «Фестиваль Фестивалів», серія ретроспективних показів, секція Film Industry office та освітня програма «Літня кіношкола».

Програмним відділом 12-го ОМКФ буде займатися компанія «Артхаус Трафік» на чолі з Денисом Івановим.

На початку 2021 року ОМКФ змінив керівний склад. Виконавчою директоркою стала Анна Мачух, яка також є директоркою Української кіноакадемії та співзасновницею онлайн-платформи DzygaMDB. Операційною директоркою ОМКФ стала Катерина Звєздіна, а директором зі стратегічного розвитку став Олександр Холоденко. PR-директоркою фестивалю залишилася Тетяна Власова, яка обіймає цю посаду з 2018 року.

Одеський міжнародний кінофестиваль проходить щорічно влітку з 2010 року. Але у 2020 році через пандемію коронавірусу він відбувся в онлайн-форматі з 25 вересня до 3 жовтня. Гран-прі отримала стрічка «Вечеря в Америці» Адама Ремейера.


Джерела: Одеський міжнародний кінофестиваль, The Village Ukraine.

876
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно