Одразу дев’ять книжок Видавництва Старого Лева отримали аудіоверсії від MEGOGO Audio

Медіасервіс MEGOGO продовжує активно розвивати власне виробництво аудіокнижок українською мовою. У розділі «Аудіо» з’явились одразу дев’ять видань Видавництва Старого Лева від сучасних українських письменників. Серед них — коротка проза, дитяча повість та мотиваційний нон-фікшн.

Усі книжки вперше отримали аудіоверсії. Серед новинок можна буде послухати авторську озвучку роману «Hunt, Doctor, Hunt!» Гаськи Шиян та мотиваційний нон-фікшн про біг Марі Карачиної «Never Stop», а також дитячу повість Катерини Бабкіної «Шапочка і Кит», коротку прозу про світ людей Андрія Бондаря «Церебро» та про пошуки ідеального міста Маркіяна Прохаська «Нестримна сила води». Також відтепер в аудіоформаті доступні збірка новел «Три лини для Марії» Сергія Осоки, детективний роман «Тіні» Марічки Крижанівської, есеїстика «Братик Біль, сестричка Радість» Богдани Матіяш та книжка лауреата премії Книга року ВВС-2018 — «Дім у Бейтінґ Голлов» Василя Махна.

«Ми продовжуємо розвивати аудіовиробництво в Україні. Окрім подкастів та аудіосеріалів власного виробництва, команда працює над озвученням видань українською мовою. Нам дуже приємно розпочати співпрацю та надати нового формату книжкам Видавництва Старого Лева. Наразі ми ведемо перемовини із численною кількістю видавництв та хочемо працювати над зростанням кількості якісного ліцензійного аудіоконтенту. Ми не лише формуємо культуру споживання такого контенту, а й сприяємо його популяризації», — розповідає менеджерка MEGOGO Audio Катерина Котвіцька.

«Нам неймовірно приємно співпрацювати з MEGOGO, адже завдяки цій співпраці книжки здобувають ще один формат життя. Ринок аудіокнижки стрімко розвивається у світі. В Україні це ще перші кроки, але з такими партнерами – впевнені, шлях буде стрімкий і успішний. Те, що у фокусі уваги MEGOGO історії саме українських авторів, які оживають голосами професійних акторів, це теж важливий аспект нашої співпраці, адже саме присутність книжок українських авторів на різних платформах і у різних форматах сприяє росту їхньої популярності та затребуваності», — зазначає керівниця відділу PR & Marketing «Видавництва Старого Лева» Оксана Зьобро.

Слухати аудіокниги можна в додатку MEGOGO у розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android та в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. Книжкові новинки від Видавництва Старого Лева доступні за передплатою.

Нагадаємо, влітку 2020 року на MEGOGO з’явились перші аудіокнижки власного виробництва. Медіасервіс тримає фокус переважно на сучасній українській літературі. Наразі команда MEGOGO Audio озвучила близько 40 книжок й продовжує активно розвивати напрям. 

596
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно