Офіс Президента прокоментував нове відео Ukraine NOW

Об’єднаний бренд Ukraine NOW для презентації України на міжнародній арені не змінюватимуть. Таку відповідь на інформаційний запит отримав Telegraf.design від Офісу Президента України.

Над створенням відео Ukraine NOW, що з'явилося 24 серпня на сайті Офісу Президента України, працювали представники Директорату з питань інформаційної політики у співробітництві із представниками кількох креативних агенцій. Частину робіт з відео продакшену виконала компанія «Imagination On». 

Відео називають перезапуском бренду, що включає оновлення комунікаційної стратегії бренду та розробку проєктів, які працюватимуть у нових умовах.

Як пояснили в Офісі Президента України, робота над брендом України не проводилася протягом року через ліквідацію Міністерства інформаційної політики та пандемію коронавірусу.

В департаменті також обіцяють продовжувати використання «графічних елементів, створених попереднім Урядом, заради впізнаваності країни, покращення її іміджу, боротьби з дезінформацією, зміни наративу саможертовності всередині країни на самосприйняття суспільством себе як держави успіху та досягнень».

Кейс Banda, Ukraine NOW
692
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно