Оголосили переможців конкурсу плакатів ARTDONATION 2023

ГО «Агенти крові» підбила підсумки щорічного конкурсу постерів до Всесвітнього дня донора крові. Цьогоріч темою конкурсу став заклик до регулярного донорства: «Системне донорство — як культурна норма».

Усього до конкурсу долучилося 122 учасники з 12 країн світу. Було розглянуто 176 постерів, з яких журі виокремило 30 креативів короткого списку переможців. 

Роботи оцінювали: ілюстратор Сергій Майдуков, співзасновниця креативної агенції SPIILKA Настя Жеребецька, дизайн-директор Projector Institute Гліб Капоріков, незалежна артдиректорка Інна Алімова, радниця з благодійності та філантропії Євгенія Мазуренко та засновниця ГО «Агенти крові» Олена Балбек. 

Переможцями за рішенням журі стали:

Усі троє отримають безплатний річний доступ до бібліотеки лекцій креативного Інституту Projector. У додаток до цього переможниця 1 місця отримає планшет Lenovo Tab P12 Pro 8/256 5G + Pen, а другого місця — книгу The Art Of Ukrainian Sixties від видавництва Osnovy.

За результатами глядацького голосування, перемогли:

Вони отримують можливість безплатно навчатися в Hillel IT School на курсі Основи Web дизайну або UI/UX Design Pro, на вибір. 

Тридцять робіт, котрі увійшли до короткого списку переможців традиційно стануть виставкою у центрах здачі крові у Львові, Дніпрі та Одесі

Джерело: MMR

312
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно