Олег Винник тепер лайфстайл-бренд

В портфелі компанії Art Nation Agency новий зірковий лайфстайл-бренд — Олег Винник. Створити бренд на основі творчості одного із найвідоміших співаків України було питанням часу, й Art Nation Agency, маючи вже в цьому досвід, відповіли на запит фанатів співака. Тепер Олег Винник — це не тільки співак і улюбленець мільйонів шанувальників, а й бренд, який існує поза сценою та творчістю.

Art Nation Agency, як представник бренда, пропонує такі можливі послуги: промо-кампанії із зіркою, ліцензування товарів, спонсорство, product placement.

"Образ артиста на сцені та його творчість — це лише частина бренда. Ми ж розвиваємо його потенціал на 360 градусів. Запит на промо та випуск товарів із зірковими брендами дуже високий, особливо, коли йдеться про Олега Винника. Колаборація із зіркою такого масштабу дає швидкий та дієвий зв'язок з аудиторією шанувальників. Тож рекомендуємо не зволікати, а дізнатися про можливості співпраці"

додає генеральний продюсер Art Nation Agency Едуард Ахрамович.

Зараз компанія вже підписала спонсорський контракт з “Винним Домом Shabo”, в рамках якого виробник високоякісного вина реалізує прояв свого бренда у концертному турі Україною. Найближчі плани — випуск першої в Україні іменної лімітованої колекції вин та масштабна комунікаційна кампанія Shabo за участю Олега Винника.


“Як музика заповнює тишу, так вино наповнює келихи. Поєднання музики й вина створює святковий настрій, формує особливу атмосферу. А якщо це улюблені мільйонами пісні Олега Винника і такі ж улюблені вина Shabo, то свято набуває незабутніх емоцій. Ми почали співпрацю з Олегом, бо впевнені, що саме його творчість дарує поціновувачам неперевершені правдиві емоції. Вони позитивні та надихають. Саме такі емоції викликає і знайомство з самобутніми високоякісними винами Shabo, які об’єднані ідеєю “Життя навколо”. Щоб транслювати цей меседж, ми обрали зірку з відповідною харизмою. Олег Винник — артист №1 в Україні. Він збирає сотні тисяч шанувальників на своїх концертах. Це дає нам можливість спілкуватися з ними, популяризувати культуру споживання благородних напоїв. Зараз ми працюємо в рамках спонсорського проекту, наш наступний крок — випуск першої в Україні іменної лімітованої колекції вин”

коментує бренд-менеджер компанії Shabo Марія Площенко.

Робота із такою зіркою як Олег Винник дозволяє брендам точно потрапляти у цільову аудиторію та отримувати лояльність споживачів, бо амбасадором бренда стає їхній кумир. А бажання наслідувати селебриті лише збільшує попит на продукт. Крім того, регулярна поява в соціальних медіа зірки нагадує шанувальникам про товар, і якщо інфлюенсер його рекомендує, будьте певні, що аудиторія прислухається до зіркової думки.

Сьогодні Олег Винник — найзатребуваніший артист в Україні. За минулий рік співак дав 150 сольних концертів, зібравши 200 000 аудиторію шанувальників у близько 50-ти містах України та світу. Лише протягом 2018-2019 років Олег Винник встиг стати найпопулярнішим артистом України згідно з аналізу Google Trends та найкрасивішим чоловіком України за версією журнала Viva!

Це вже не перший приклад успішної співпраці Art Nation Agency з українською зіркою. Компанія також розробила лайфстайл-бренд “Оля Полякова”. 

817
Art Nation
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно