One Philosophy — консалтингова компанія року на пострадянському просторі за версією PRovoke 2020

30 червня, під час віртуальної церемонії, організатори Provoke оголосили переможців 2020 EMEA Agencies of the Year — однієї з найпрестижніших міжнародних премій у сфері комунікацій. Цього року за звання найкращих змагалися понад 200 комунікаційних агенцій із Великої Британії, Європи, Близького Сходу та Африки.

Група компаній One Philosophy знову здобула перемогу для України й стала комунікаційним консалтингом року на пострадянських ринках. Уперше таку відзнаку команда отримала 2018 року.

У кожного свій шлях. Є агенції персональних брендів, є агенції окремих проєктів. Я завжди хотіла, щоб One Philosophy була передусім командою, яка має глобальні знання та генерує інноваційні підходи для наших клієнтів. Саме це, на мою думку, уже не вперше відзначає PRovoke.

зазначила Наталія Попович, засновниця групи компаній One Philosophy

Крім того, нещодавно PRovoke Media оголосили цьогорічних переможців Best Agencies to Work For у регіоні Європа, Близький Схід та Африка. One Philosophy втретє ввійшла до п’ятірки найкращих працедавців з сфери комунікацій у категорії EMEA Continent.


One Philosophy ― це консалтингова група, об'єднана спільною метою: створювати реальність, у якій ми хочемо жити. Ми готуємо бренди, репутацію, команди та суспільство до майбутнього. 

One Philosophy об’єднує 5 агенцій: Be—it Agency, Be—it Health & Social Impact, Changers, Republic і Solutions for People, які розкривають лідерський потенціал організацій, захищають репутацію й формують довіру, створюють людяні бренді та плекають здорове суспільство.

669
One Philosophy
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно