ONLINE MEET UP «Креативної Європи»: поєднання культури та технологій

«Розкажи мені — і я забуду, покажи мені — і я запам’ятаю, залучи мене — і я зрозумію», — говорив Конфуцій. В сучасному світі саме завдяки новітнім цифровим технологіям можна по-новому відчути найкращі витвори мистецтва, “заразити” своїми ідеями весь континент або віднайти дійсно інноваційну ідею, яка змінить хід історії.

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні у партнерстві з U Open University та I Cultural Business Hub 24 квітня 2020 року організовує тематичний онлайн-meet up, присвячений темі поєднання культури та новітніх технологій. Чому ми можемо навчитись один в одного, як разом зробити власні проєкти імерсивними та неповторними та, звичайно, як правильно подати заявку на конкурс «Поєднання культури та аудіовізуального контенту через цифрові технології», щоб отримати від 300 тисяч євро на реалізацію вашої ідеї?

В програмі заходу успішні проєкти, які вже подавались на конкурси програми "Креативна Європа", або які вже отримували гранти від неї, розкажуть про:

  • те, як знайти міжнародні партнерські організації для роботи на міжнародному рівні;
  • яка команда потрібна, щоб ефективно реалізовувати міжнародні проєкти та які компетенції в неї мають бути;
  • як налагоджувати роботу команди одразу в декількох країнах;
  • які тенденції до діджиталізації існують в різних сферах (культурна спадщина / туризм / експериментальне мистецтво / музична сфера) та як вони імплементовані в нинішніх проєктах.

До дискусії приєднаються:

  • Представники Громадської організації «Тустань», які з чотирма іншими партнерами за підтримки «Креативної Європи» організували міжнародний проєкт «Арт-резиденція «Територія Натхнення» із загальним бюджетом 320 тис.євро (www.areasofinspiration.eu);
  • Представники організації "Kultura Medialna", а також фестивалю нових медіа та аудіовізуального мистецтва в міському просторі «Конструкція», які розкажуть про свій досвід організації міжнародних проєктів та відносини із цифровими технологіями (https://constructionfest.com/);
  • Розробники матч-мейкінг додатку для музикантів Banding, які успішно отримали фінансування від програми «Креативна Європа», а також стали фіналістами акселератора MidemLab у Франції (https://banding.app/).

Кому може бути цікавий цей захід?

Організаціям та компаніям, які працюють у видавничій справі або культурній спадщині, перформативному та візуальному мистецтві, музеях, бібліотеках та культурних центрах, а також IT-компаніям та продакшенам, які працюють із VR, AI, блокчейном та алгоритмами та бажають реалізовувати крос-секторальний проєкт міжнародного рівня.

  • Дата: 24 квітня 2020 року
  • Місце проведення: онлайн за підтримки I Cultural Business Hub
  • Час: 13:00-14:00
  • Реєстрація

Всі відібрані учасники отримають програму заходу та нагадування ближче до дати проведення події.  

546
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно