Onuka та DakhaBrakha випустили спільний трек

Onuka випускає третій повноформатний альбом під назвою Kolir, до якого увійдуть 10 різнобарвних треків. За словами команди співачки у матеріалі L’OFFICIEL, він стане альбомом-відкриттям: у ньому багато того, що гурт зробив уперше.

Наприклад, вперше за восьмирічну історію Onuka створила композицію UYAVY спільно з гуртом DakhaBrakha.

«Чесно кажучи, я не дуже люблю дуети як такі, — розповідає Ната Жижченко, — Мені подобається, коли артист працює у своєму ключі, а в дуеті часто хтось втрачає ідентичність. Але наш трек з гуртом DakhaBrakha мені дуже подобається. Марко співає про буденність життя, дівчата — про нещасну любов, а мій меседж — про світ, у якому немає бід. Все йде по колу, і які б не були проблеми, все одно завтра настане новий день».

Ніна Гаренецька, вокалістка DakhaBrakha, розповіла: «Ми рідко випускаємо колаборації з іншими артистами. Ната з Євгеном давно запропонували нам зробити щось разом, але у нас постійно не сходились графіки. Ми раді, що врешті нам вдалося попрацювати над треком, який сприяє популяризації та актуалізації української пісні.

Треку характерне електронне звучання Onuka, також в Uyavy звучить відома сопілка, на якій Ната грає бездоганно! Євген Філатов — чарівник звуків, тож він старанно попрацював з ними й над цілісним звучанням треку. Ми ж долучилися вокально, заспівавши в декілька голосів веснянку «Ходить сорока», всілякі вокалізи, вигуки та прислів'я. Радіємо, що в такий непростий для людства період у нас був час для спільної творчості».

Джерело: L’OFFICIEL

962
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно