Open interview із закордонними експертами культурних та креативних індустрій

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні розпочинає серію відкритих онлайн-інтерв'ю із закордонними експертами культурних та креативних індустрій. Вони будуть розказувати про власні історії успіху, реалізацію проєктів за підтримки програми, поділяться секретами роботи на міжнародному рівні, викликами та можливостями у нинішньому світі, який змінюється кожного дня.

Запрошуємо вас підключатись до наших онлайн-заходів, щоб поставити актуальні питання нашим гостям, отримати цінні інсайти для вашої роботи, перші міжнародні контакти та рекомендації, а також надихнутись для ваших майбутніх проєктів в Україні та за кордоном.

Наш перший гість Маттіас Телл, засновник Westside Music Sweden (WMS) та координатор проєкту Excite. Він розповість про досвід координатора у проєктах міжнародної співпраці. У 2017-2019 роках Маттіас був куратором проєкту, який був підтриманий програмою «Креативна Європа» — Excite (Exchange of international talent in Europe). Проєкт об'єднав у собі дев'ять партнерів із різних країн та п'ятнадцять фестивалів, які разом працювали над обмінами молоддю та плануванням турів для них.

Також є можливість поспілкуватися з Робертом Майєрінком щодо премії ЄС у галузі музики. Він голова програмного відділу та букер Eurosonic Noorderslag, європейської конференції та шоукейсу в м.Гронінген, Нідерланди. ESNS - ключова платформа та мережа для обміну досвідом, а також єдиний 100% європейський шоукейс для молодих артистів. Щороку захід відвідують більш ніж 4000 тисяч делегатів, в тому числі понад 400 міжнародних фестивалів та концертних залів. Також Роберт є головою журі Music Moves Europe Talent Award Ceremony.

Повний розклад заходів відстежуйте на сторінці «Креативної Європи» в Україні.

Лінк на підключення до відкритого інтерв'ю буде наданий всім зареєстрованим.

672
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно