Освітній простір LIFTA.SPACE трансформує онлайн-освіту. Марафон transformACTION 2021: як це було

Безкоштовний онлайн-марафон transformACTION 2021 від освітнього простору LIFTA.SPACE протягом тижня освітив основні трансформаційні тренди у сучасних діджитал напрямках. Це стало гучним стартом роботи нового українського проєкту в сфері онлайн-навчання.

З 15 по 21 лютого в онлайн-просторі пролунав масштабний безкоштовний онлайн-марафон NO LIMITS: transformACTION 2021, організований освітнім простором LIFTA.SPACE. Спікери окреслили тренди менеджменту, маркетингу, дизайну, розробки, також піднімалися теми саморозвитку.

Освітня подія об’єднала під гаслом трансформації 50 провідних спікерів з усього світу. Експерти виступили з промовами, взяли участь у панельних дискусіях та спілкувалися з глядачами в режимі LIVE.

Понад 52 годин трансляції, 80 000+ активних слухачів, десятки актуальних тем, які освітлюють тренди та виклики сьогодення — усе це лише початок потужної хвилі форматування онлайн-навчання — амбітної цілі, яку ставить перед собою простір LIFTA.SPACE та його команда.

Актуальність та значущість семиденної події підкреслюється вражаючим відгуком аудиторії:

Активна участь експертів у доповідях, діалогах з аудиторією та панельних дискусіях, — ще один вагомий маркер своєчасності івенту та запуску принципово нового освітнього простору.

Девід Лінч, Джим Багнола, Девід Аллен, Харіш Натараджан, Дмитро Деркач, Михайло Царьов, Анна Гончарова, Євген Таллер, Дмитро Карпачов, Ольга Яцина, Катерина Серебрянська, Katya Chilly — різні спікери, втім налаштовані на одну хвилю глобальної трансформації, — транслювали спільну для всіх думку: гнучкість та курс на професійний та особистісний розвиток — це основний тренд десятиліття.

Світ змінюється, адже змінюємося в ньому ми — це суть глобальної трансформації нової ери. Наша ціль — не просто створити унікальний простір для самореалізації і саморозвитку кожного, а змінити в цілому підхід та культуру недосконалої системи освіти і розвитку сьогодення. Ми — проєкт нового покоління, що стирає всі зайві бар’єри. Тому, що можливо — все.

засновниця та головний візіонер проєкту Ірина Курочкіна

Гасло NO LIMITS — це більше ніж концепція чи мотивуючий слоган платформи. Це дійсність, яка втілюється з кожним новим кроком освітнього простору LIFTA.SPACE. Марафон, яким започаткував свій старт проєкт довів, що можливості відкриті для кожного: трансляції підтримували українську, англійську, російську та жестову мови; не було перепони між слухачами та спікерами: вони мали можливість обговорити будь-які питання в режимі реального часу.

Фундамент принципово нових стосунків між слухачами та «носіями знань та навичок» було закладено. І на ньому вже активно будується новий простір LIFTA.SPACE — справжня освітня екосистема, революційна культура обміну досвідом, навичками і поглядами.

545
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно