Payoneer і Mastercard створили універсальну картку для онлайн-купівель

Компанія Payoneer оголосила про багатостороннє партнерство з Mastercard, мета якого — ще краще задовольняти потреби ринку B2B. Перший результат співпраці, картка Payoneer Digital Purchasing Mastercard спеціально розроблена для малого та середнього бізнесу (МСБ), онлайн-продавців і фрилансерів у всьому світі. Картка оптимізує спосіб використання доходів МСБ, дозволяючи інвестувати їх у розвиток бізнесу, а також приносить користь цифровим ринкам і платформам.

Партнерство розпочалося незабаром після того, як Payoneer оголосив, що стане публічною компанією через злиття зі SPAC-компанією. Вартість компанії Payoneer оцінюють приблизно в $3,3 млрд.

Payoneer отримає доступ до нових інноваційних продуктів Mastercard, аби ще краще задовольняти потреби клієнтів. Mastercard же виграє від глобальної діяльності Payoneer у сфері B2B, отримавши доступ до екосистеми з більш ніж 5 мільйонів підприємств.

Картка Payoneer Digital Purchasing Mastercard надасть клієнтам, які отримують платежі через Payoneer, такі переваги:

  • швидкий доступ до зароблених коштів, які вони зможуть інвестувати в розвиток свого бізнесу за допомогою цифрових рекламних платформ, таких як Facebook і Google;
  • здійснення купівель у будь-якій точці світу, де приймають Mastercard, і можливість підключення картки до мобільних гаманців;
  • доступ до кількох карток, який оптимізує управління витратами для підприємств на різних платформах, онлайн-магазинах і лінійках продуктів;
  • доступ до віртуальних карток, який надає малому та середньому бізнесу вибір способу оплати й отримання платежів, оскільки попит на онлайн-платежі продовжує зростати.

«Це партнерство з Mastercard — важливий крок, яким ми надаємо нашим клієнтам ще один простий спосіб отримувати та витрачати кошти від продажів на торгових майданчиках і B2B комерції, — зазначив Чарльз Розенблатт, директор зі стратегії Payoneer. — Із запуском картки Payoneer Digital Purchasing Mastercard наші клієнти зможуть оплачувати онлайн-рекламу й інші цифрові послуги, а також отримають додатковий спосіб платити постачальникам. Ми дуже раді співпрацювати з Mastercard у процесі розширення наших глобальних пропозицій, які забезпечать торгові майданчики та малий і середній бізнес найкращими рішеннями».

«Ми зосереджені на тому, щоб забезпечити швидші, зручніші та безпечніші онлайн-платежі та задовольнити щораз більші потреби підприємств і користувачів, — коментує Шеррі Хеймонд, виконавча віцепрезидентка з цифрового партнерства Mastercard. — Ми сподіваємося на тісну співпрацю з Payoneer для подальшого розв’язання проблем малого та середнього бізнесу, шляхом поєднання масштабу діяльності Payoneer із можливостями мережі Mastercard».

Картку для онлайн-купівель можна буде відкрити в другій половині 2021 року. Запуск Payoneer Digital Purchasing Mastercard не вплине на функціонал активних карток Payoneer.

Додаткова інформація про Payoneer Digital Purchasing Mastercard і партнерство за посиланням.

805
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно