Payoneer стає платіжним партнером eBay

У квітні 2021 Payoneer почав керувати виплатами для продавців eBay з Великого Китаю. У планах партнерів цього року розширити послугу і для інших країн світу.

Глобальна платіжна платформа Payoneer оголосила про розширення співпраці з eBay, що дозволить продавцям отримувати доходи від продажів на eBay. Тепер завдяки Payoneer вони будуть мати швидший та зручніший доступ до власних коштів. Також продавці eBay зможуть більш гнучко керувати мультивалютними платежами та працювати на багатьох міжнародних сайтах eBay. eBay модернізується, аби продавці в усьому світі приймали платежі зручно та без перешкод.

Новина про угоду з eBay з’явилася після оголошення Payoneer про вихід на біржу шляхом злиття зі SPAC-компанією. Хвиля диджиталізації, яка прискорилася під час пандемії, ще раз підкреслила важливість безперервної глобальної торгівлі. Все більше покупців та продавців здійснюють міжнародні перекази. Так, за 2020 рік Payoneer обробив платежі на суму $44,4 млрд, що на 53% перевищує показник 2019 року.

«Ми на початку великого спільного шляху для Payoneer та eBay. У наших планах — розширення послуг для якомога більшої кількості країн. Це означає, що згодом українським онлайн-продавцям на eBay може відкритись функція простого та зручного управління коштами. Тоді вони зможуть концентруватися на розвитку свого бізнесу, не гаючи час на питання з платежами», — зазначив Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі.

«Ми раді партнерству з eBay, справжнім піонером і гігантом у світі електронної комерції, — заявив Скотт Галіт, СЕО Payoneer. — Їхня мета створити впорядкований сучасний маркетплейс, що спрощує міжнародну торгівлю, дуже близька нам і нашим клієнтам. Місія нашої компанії — працювати з продавцями на всіх платформах, де вони здійснюють транзакції. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з eBay, щоб продавці в усьому світі могли легко та швидко управляти платежами».

«Управління платежами на нашій платформі є ключовим для покращення роботи наших клієнтів з eBay, — додала Алісса Катрайт, віцепрезидент з питань глобальних платежів eBay. — Ми раді співпрацювати з Payoneer під час такого зростання для обох наших компаній. Разом ми будемо спиратися на поштовх, що торік відчула онлайн-торгівля, допомагаючи продавцям безпечно та гнучко здійснювати міжнародні транзакції, все на простій сучасній платформі».

Про Payoneer

Місія компанії Payoneer — допомогти бізнесам вийти за межі їхніх кордонів, можливостей і очікувань. У сучасному цифровому світі Payoneer надає бізнесам доступ до нових економічних можливостей — здійснювати грошові перекази з будь-якої точки світу так само легко, як і локально.

Платіжна платформа Payoneer оптимізує глобальну торгівлю для мільйонів малих підприємств, торгових майданчиків і бізнесів зі 190 країн і територій. Payoneer надає набір послуг, що включає міжнародні платежі, оборотний капітал, податкові рішення, торгові сервіси та управління ризиками, використовуючи надійні технології, нормативно-правову базу, операційну та банківську інфраструктури. Payoneer робить глобальну торгівлю простою та безпечною, забезпечуючи швидке зростання як підприємцям на ринках, що розвиваються, так і світовим лідерам цифрової індустрії, таким як Airbnb, Amazon, Google, Upwork і Walmart. Заснована у 2005 році, сьогодні Payoneer — компанія з командою у всьому світі.

У лютому 2021 року Payoneer уклала угоду про злиття з FTAC Olympus Acquisition Corp (NASDAQ: FTOC), в результаті якого Payoneer стане публічною компанією. Очікується, що угода буде закрита в першій половині 2021 року.

699
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно