Payoneer запускає глобальну програму для банків

Фінтех-єдиноріг оголосив про старт партнерства з десятьма банками в десяти країнах світу, і їх кількість збільшиться.

9 вересня 2020 у Нью-Йорку платіжна платформа Payoneer, що закликає бізнеси по всьому світу розвиватися і масштабуватися, анонсувала програму для банків - Payoneer for Banks. Ця програма допомагає фінансовим організаціям надавати бізнесам всіх масштабів простий і швидкий спосіб проводити і отримувати платежі без прив'язки до географії. Payoneer for Banks вже співпрацює з десятьма банками і сервісами електронних гаманців в десяти країнах, в майбутньому мережа розшириться.

У розпорядженні учасників програми — глобальні можливості Payoneer як в роботі з традиційними фінансовими організаціями, так і сервісами електронних гаманців, завдяки простій інтеграції API. Ці можливості включають проведення моментальних безпечних міжнародних платежів з низькими комісіями і доступ до екосистем глобальних торговельних майданчиків.

Партнери Payoneer — банки та електронні гаманці, доступні як в країнах, що розвиваються, так і в розвинених країнах, зацікавлені в обслуговуванні цифрових підприємців. У програмі вже беруть участь ANNA Money в Великобританії, Bank Asia в Бангладеші, BSB Bank в Білорусі, EasyPay в Вірменії, GCash — провідний мобільний гаманець на Філіппінах, eZ Cash на Шрі Ланці, Faysal Bank і JazzCash в Пакистані, Kuda Bank в Нігерії, ПриватБанк і Monobank в Україні, а також Prex в Аргентині.

Також зараз на завершальній стадії знаходяться переговори з провідними організаціями, такими як CashBaba в Бангладеші, IBK і KB Kookmin в Кореї, Ligo-La Mágica в Перу,

З програмою Payoneer for Banks Фінтех-гігант надає банкам доступ до новітніх технологій і робить фінансові операції для бізнесів ще простіше.

Ми фокусуємося на створенні банку, який буде зручний для користувача. І це визначає багато наших рішеннь. Працювати з Payoneer нам було дуже легко, тому що ми поділяємо спільні цінності та ідеї щодо транзакцій. Наша інтеграція дозволить поліпшити користувальницький досвід клієнтів монобанк, зменшити комісії і зробити міжнародні платежі доступніше. Ці зміни дуже цінні для нас, для Payoneer і для наших спільних клієнтів.

Михайло Рогальський, співзасновник monobank

Ключові моменти, які надихнули на створення міжнародної партнерської програми для банків:

  • Міжнародні платежі вважаються дорогими, повільними, ненадійними, зі складнощами в конверсії валют. Навіть банки, представлені в декількох країнах, проводять операції через партнерів. Зі своїми комісіями, відстрочками і складнощами у відстеженні статусу платежу.
  • У сучасному світі користувачі більше сфокусовані на глобальних Діджитал-рішеннях, які дозволять здійснювати швидкі і безпечні платежі без прив'язки до географії.
  • Екосистема банків змінилася в зв'язку з новими регуляціями, роблячи фінансові установи більш відкритими. А стандарт якості задають Діджитал-орієнтовані банки.

Партнерство з Payoneer забезпечує win-win для фінансових установ та їх клієнтів. Банки, які впроваджують сервіси Фінтех-компанії в свої портали, збільшують цінність для існуючих клієнтів і залучають нових, надаючи їм послугу «one-stop payment shop». Представники малого, середнього бізнесу та фрілансери можуть швидко і без фінансових втрат відправляти, отримувати платежі, а також керувати транзакціями по всьому світу з маркетплейсами, зарубіжними клієнтами і постачальниками.

Ми раді представити програму Payoneer for Banks і відзначити, як зростає кількість наших партнерів з фінансовими установами по всьому світу. Інтегруючи наші API, банки можуть надавати послугу простих і безпечних міжнародних платежів без великих вкладень. Це дозволяє отримувати додатковий дохід, робити розширені пропозиції для клієнтів, збільшуючи конкурентні переваги.

Еял Молдован, генеральний менеджер Payoneer

609
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно