Переможець Effie Awards Ukraine 2018 THINKMcCANN — найбільш бізнес-результативна агенція року

Спойлер: 7 статуеток і звання найбільш бізнес-результативної агенції року вчетверте.

У 2018-му ми – команда THINKMcCANN – працювали дуже багато й дуже ефективно.

І на кінець року нарахували аж 15 причин для гордості від зробленої роботи.

  1. Ми придумали абсолютно неймовірну, зухвалу та стильну бабку, а також новий суперсмак і напій Garage Granny’s Anti-Compote. Це створило в категорії ефект вибуху бомби… І ефект Effie – 2 нагороди.
  2. Ми намутили круті лимонні Telegram-стікери для лімітованої серії банок Garage, а на додачу до них – чат-бота з можливістю робити стікери самому. Кейс отримав тисячі лайків, шерів і респектів молоді.
  3. Ми надихнули міленіалів на сміливі експерименти з кольором волосся. Адже рожеві, зелені, фіолетові, блакитні прядки – це #стильно #модно #молодіжно! Кейс влив кілька крапель свіжої крові в категорію фарб для волосся та приніс нам 2 Effie.
  4. Ми кинули виклик усталеному стереотипу про те, що Інтернет у роумінгу – це розкіш, а не засіб зв’язку. Наша кампанія для Vodafone на 103 % збільшила кількість абонентів, які користуються Інтернетом у роумінгу в 2018 році.
  5. Ми домоглися того, що бренд «Львівське» став найвпізнаванішим спонсором Eurovision 2017 – його називали вп’ятеро частіше, ніж Visa, Pepsi і Jacobs. Цей кейс увійшов у шорт-лист Euro Effie Awards.
  6. Ми не злякалися того, що лише за 3 місяці до фіналу Ліги чемпіонів у Києві 82 % українців не цікавилися цією футбольною подією або зовсім не знали про неї. Розробивши комплексну кампанію спонсорства для Mastercard, ми збільшили кількість розрахунків карткою та посилили емоційний зв’язок з брендом. Результат – нагорода Effie.
  7. Ми повернули любов і довіру до супермаркету з непростою репутацією. Збільшення лояльності у 2 рази, зниження неприйняття бренда в 3 рази. Результат: «Фора» – двократний фіналіст Effie Awards Ukraine.
  8. Ми made soup great again! Більше жодних капусняків і розсольників – тільки популярні серед усіх серйозних гастроблогерів густі крем-супи. «Торчин 10 Овочів» – фіналіст Effie Awards Ukraine.
  9. Ми довели, що круте – це не тільки молодіжне й сучасне, створивши ретроінновацію від «Львівського» – аутентичне пиво Lwiwske Eksportowe. Новинка оживила інтерес до материнського бренда й потрапила в шорт-лист Effie Awards Ukraine.
  10. Ми знали, що головне – не синиця в руці, а побудова міцного фундаменту для розвитку бренда. У результаті показники КОМО зростають, незважаючи на падіння ринку, українські сиролюби отримали унікальні сорти сирів, а ми – ще одну нагороду Effie.
  11. Ми показали, що навіть цілком раціональною кампанією якості можна зацікавити покоління Z, якщо ця кампанія зацікавлює та приваблює. Наш проект «Мівіномашина» для Nestle допоміг «оздоровити» категорію локшини швидкого приготування та продрайвити продажі.
  12. Ми відкрили українцям, що квас може бути не лише білим чи чорним, але й crazy. Усього за один сезон «Квас Тарас Crazy Kvas» завоював 3 % ринку, а це ні багато ні мало – частка всього портфеля «Арсеніївського» квасу.
  13. Ми змогли зробити так, що плавлені сири КОМО потрапили в трійку брендів-лідерів із практично нульової позиції на ринку. Кейс у шорт-листі Effie Awards Ukraine.
  14. Ми вивели на український ринок і за 3 роки розкрутили найгаражніший напій. Народжений у надрах США, хард-лимонад Garage нині б’є всі рекорди з продажів у своїй категорії. Нагорода за втілення довготривалої стратегії – Effie Awards Ukraine. І це, типу, ще не кінець.
  15. Ми стали НАЙЕФЕКТИВНІШОЮ РЕКЛАМНОЮ АГЕНЦІЄЮ РОКУ. Тепер у нашому офісі зібрано 50 нагород Effie.

Thank you, talents & clients of THINKMcCANN!

718
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно