Performics виграв тендер на SEO-підтримку «Київстар»

Агентство Performics у результаті тендеру розширює співпрацю з національним оператором мобільного зв’язку «Київстар» й відтепер надаватиме послуги з пошукової оптимізації (SEO) для сайтів kyivstar.ua та shop.kyivstar.ua.

«Київстар» – найбільший український оператор телекомунікацій та один з найкращих брендів України. Компанія надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G. Кількість абонентів сягає понад 26,3 млн клієнтів мобільного зв'язку і 912 тис. клієнтів фіксованого широкосмугового інтернету.

Перед початком відбору нового підрядника SEO-послуг стояла ціль кардинально змінити підхід до робіт за проектами, побудувати максимально прозорі та зрозумілі процеси, які будуть давати максимум результату. Це значно посилило вимоги до учасників тендеру та ускладнило умови відбору. Команда Performics об'єктивно стала переможцем, адже продемонструвала високий рівень кваліфікації виконавців та готовність втілювати в життя амбіційні цілі проектів «Київстар» на різних ринках e-commerce. Сподіваюся на ефективну та плідну співпрацю.

прокоментував вибір партнера SEO-manager компанії «Київстар» Микола Шокін.

Ми дуже цінуємо нашу співпрацю із найбільшим в Україні оператором мобільного зв'язку «Київстар» і раді, що нам вдалось розширити спектр надання послуг для компанії. Наша команда вже активно вникає у всі процеси, щоб забезпечити якомога ефективніше виконання цілей, які перед нами ставить клієнт.

прокоментував перемогу директор Performics Ukraine Олександр Лозенко

Нагадаємо, агенція Performics з травня 2018 року надає «Київстар» performance digital-послуги на 2 основних платформах компанії - https://kyivstar.ua і https://shop.kyivstar.ua

У 2019 році партнери продовжать роботу за новим контрактом.   

841
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно