Перша українська кампанія в Spotify: TWIGA Digital Ukraine для Pepsi

На платформі Spotify створили серію плейлистів із рецептами українських страв. Органічне поєднання музичного іміджу Pepsi та кампанії #насмачному.

TWIGA Digital Ukraine перенесла ідею смачних поєднань Pepsi з їжею у музичну площину та створили серію плейлистів. Вони зібрані за принципом рецептів: кожен трек — це окремий інгредієнт або етап приготування страви, який йому слідує. При цьому, треки за назвами інгредієнтів підкидав сам Spotify. Вони розставлені в послідовності приготування страви.

Від ідеї до готових плей-листів та активності в Instagram команда витратила менше 24х годин.

«Свого часу в рекламі Pepsi знімались Майкл Джексон, Брітні Спірс, Бейонсе. Фредді Мерк’юрі не соромився ставити стаканчик Pepsi на концертний рояль. Ми захотіли обіграти музичну тему з появою Spotify і об’єднали це з їжею.

Музика й надалі буде одним з головних пріоритетів у Pepsi, тому зараз розбираємо Spotify ще детальніше, щоб знайти функціонал, який можна буде використати в наступних роботах», — розповідає креативний директор TWIGA Digital Ukraine Віталій Капустян.

Також для кампанії розробили постери та розмістили на вулицях Києва. Це вийшов мабуть один з найоригінальніших способів зустріти Spotify в Україні.  


917
TWIGA Ukraine
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно