Перший цифровий міжнародний захід для навчання бізнес-аналітиці

Перші у своєму роді цифрові курси Power BI Zoom Factor пройдуть у період з 19 травня до 5 червня та об’єднають представників бізнесу й фахівців у галузі даних із 24 країн. Учасники зможуть пройти навчання із бізнес-аналітики, ознайомитись із передовими методами аналізу й візуалізації даних, а також почути історії успішного розвитку бізнесу. Отримані знання фахівці зможуть використати у змаганні зі створення інтерактивних звітів про продажі нового покоління задля призового фонду у розмірі 10 000 євро.

Бізнес-аналітика (business intelligence, BI) має надзвичайно важливе значення для тисяч організацій. Своєю чергою, формування культури інтелектуального прийняття рішень з урахуванням фактичних даних призводить до зростання обсягу інвестицій у розвиток технологій ВІ.

Цифрові курси Power BI Zoom Factor організовані з метою об’єднання зусиль представників бізнес-спільноти й розробників BI звітів з понад 20 країн. Вони дозволять створити платформу для навчання й поширення знань, надасть можливість організаціям розробити практичний план дій для бізнес-аналітики та дозволить зробити дані простими, доступними, мобільними й інтерактивними для кожного працівника.

Протягом двох тижнів керівники організацій, генеральні й комерційні директори, менеджери з продажів, фахівці з обробки даних, експерти з бізнес-аналітики та розробники звітів братимуть участь у вебінарах. З їх допомогою учасники дізнаються про переваги, методи впровадження, найновітніші інструменти й технології, тенденції розвитку, передові практики, а також приклади успішного використання бізнес-аналітики. Особливу увагу буде приділено візуалізації й аналізу даних щодо продажів.

Подію організовує ZoomCharts у співпраці з корпорацією Microsoft.

«Захід приверне увагу до важливості даних у прийнятті бізнес-рішень. У багатьох організаціях досі недооцінюють необхідність ведення бізнес-аналітики. Однак, важливо розуміти, що чим швидше компанії почнуть формувати культуру роботи з даними, тим швидше вони зможуть виявити чинники, що впливають на розвиток і зростання бізнесу, та почнуть приймати виважені рішення. Особливу увагу під час цього заходу буде приділено звітам про продажі нового покоління, позаяк продажі є основним напрямком діяльності більшості організацій в усіх галузях», — відзначає Яніс Фольбергс, генеральний директор ZoomCharts.

«Дані слугують підґрунтям для прийняття будь-якого правильного рішення. Оперативні дані, які легко піддаються аналізу, надані в доступному для розуміння й перегляду форматі, є стандартом для сучасного управління. Недаремно ми все активніше говоримо про розвиток на основі фактичних даних на рівні компаній, організацій і навіть країни в цілому. Саме тому спільно з нашим партнером ZoomCharts ми створили унікальну онлайн-програму з елементом конкуренції для вивчення технологій збору, передачі й обробки даних. Ми запрошуємо учасників з України та 23 інших країн взяти участь у заході Power BI Zoom Factor, який надасть можливість зміцнити репутацію галузі інформаційних технологій нашої країни в усьому світі», — наголошує Ян Пітер Де Йонг, генеральний директор Майкрософт Україна.

Зареєструватися для участі в заході можна на вебсайті.

Кульмінацією заходу стане змагання зі створення звітів про продажі нового покоління

Розробники звітів Power BI отримають можливість відвідати спеціальні навчальні заходи й узяти участь у змаганні зі складання звітів про продажі з загальним призовим фондом понад 10 000 євро. Навчальні заходи нададуть їм можливість: розширити свої навички роботи зі звітами Power BI; ознайомитись із проблемами, що можуть виникнути при формуванні звітності на практиці; відкрити для себе інтерактивну візуалізацію даних, а також найкращі формати звітності й передові практиками подання інформації для користувачів.

Одержані знання учасники використовуватимуть для створення звітів про продажі нового покоління. Переможців змагання із найкращими звітами виберуть представники бізнес-спільноти, які братимуть участь у заході. Критерії оцінки звіту включатимуть: зручність для користувачів, простота використання й здатність звіту вирішувати конкретне бізнес-завдання.

725
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно