Petcube випустили нову розумну камеру для домашніх тварин

Українська компанія Petcube, що є світовим лідером у розробці технологій для домашніх тварин, сьогодні анонсувала офіційний вихід Petcube Bites 2 Lite. Новий пристрій дозволяє власникам тварин доглядати за своїми улюбленцями віддалено через смартфон, навіть вночі за допомогою системи нічного бачення, а також чути та говорити з ними. Petcube Bites 2 Lite має вбудовану годівницю, яка видає ласощі та керується із мобільного додатку.

«Ціле покоління тварин виросло під час пандемії. — каже Ярослав Ажнюк, СЕО та співзасновник Petcube. — Багатьом домашні улюбленці допомогли пережити цей складний час. Зараз ми повертаємося до офісів, залишаємо друзів вдома, з обох боків виникає тривожність. Ми хочемо зробити цей перехід менш болючим. Petcube Bites 2 Lite — це доступна якісна камера, яка допоможе сім’ям менше хвилюватися та краще дбати про своїх чотирилапих друзів».

Камера має мінімалістичний дизайн, який добре доповнює будь-який інтер'єр. Крім того, Petcube Bites 2 Lite має вбудований Vet Chat — систему, яка зв’язує користувачів із кваліфікованими ветеринарами для консультації щодо здоров’я, поведінки та харчування домашніх тварин безпосередньо з мобільного додатку Petcube.

На Product Hunt можна допомогти Petcube стати продуктом дня за допомогою функції Upvote.

Довідка

Petcube переосмислює догляд за домашніми тваринами і створює найпопулярніші камери для домашніх улюбленців та програмне забезпечення, що поєднує людей зі своїми тваринами. Пристрої Petcube дозволяють власникам дистанційно спостерігати, розмовляти, розважати і годувати хатніх улюбленців, водночас піклуючись про їх безпеку і здоров’я. Офіси компанії знаходяться у Києві та Шеньчжені. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті Petcube.com і сторінках компанії у соцмережах Twitter, Facebook, Instagram та YouTube

965
Petcube
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно