Підкрути яскравість: рекламна агенція Lime стає Pink Lime

Рекламна агенція Lime провела ребрендинг і змінила назву. Тепер це — Pink Lime. Місія залишилась незмінною — дарувати яскраві емоції споживачам.

Для чого обновляти бренд, до якого за 15 років звикли клієнти і партнери? «Ми захотіли звучати і виглядати по-новому, але при цьому не губити зв’язок з тим, що робили раніше. Адже ми залишились собою — бекграунд та досвід не забрати. Тому до звичного “lime” додали “pink”. Таким чином зробили акцент на тому, що ми прагнемо робити яскраві з точки зору емоцій проекти. Люди не запам’ятовують рекламу, але запам’ятовують емоції, які вони переживають у взаємодії з нею. Ну і крім того, був прагматичний аргумент, зміни — гарний привід познайомитись знову», — пояснює партнер агенції Лєна Пилипенко.

Над новою айдентикой працював дизайнер Ілля Шульженко, у портфоліо якого айдентика для великого рітейлера побутової техніки та електроніки, мережі заправок и багато іншого. «Один мій приятель-маркетолог пожартував, що часто фірмовий стиль нагадує вивіски у невеликих містечках на периферії. Із цього спостереження я почала брифінг дизайнера. Ніяк не хотілось потрапити до такої категорії. На щастя нам це вдалося», — жартує Лєна Пилипенко.

Агенція Pink Lime була заснована у 2005 році, спеціалізується на проведені промо-активностей, івентів та інфлюєнс-маркетингу. У портфоліо агенції серед іншого відкриття магазинів H&M, запуск торгівельних марок Bud та NYХ в Україні. Серед клієнтів InBev Efes, LÒreal, H&M, Uber, Comfy, Roust та інші. 

674
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно