Plan B випустив 4 гайди для організаторів онлайн-подій

Команда фестивалю соціальних інновацій та нової музики Plan B випустила серію порад для організаторів подій в онлайні. 

В гайді The show must go on/offline зібрані інструкції про те, де, як і з ким організувати онлайн-івент. У складанні гайду взяли участь організатори з Intercity Live, Respublica FEST, Docudays UA, Plan B, Parimatch Tech, Digitizing.Space, kontrabass promo та Інша Освіта.

12 організаторів ділились менеджерськими інструментами для створення якісного подієвого контенту в онлайні. Найкорисніше з їхніх виступів увійшло в мануал, який допоможе менеджерам у подоланні викликів. Гайд знадобиться організаторам подій, менеджерам культури, представникам сектору НУО, маркетологам, комунікаційникам, освітянам та всім, хто активно діджиталізує свої події.

Гайд складається з 4-х частин:

  1. Як підібрати платформу для онлайн івенту
  2. Як залучити аудиторію
  3. Як організувати нетворкінг
  4. Як зробити якісну та цікаву трансляцію

Сет цих карток можна використовувати у команді як окремі чеклісти, для самостійного запуску стріму, у навчальних проєктах та ділитись з колегами, які тільки починають освоювати онлайн.

Протягом червня цього року відбулась серія подій The show must go on/offline — п’ять майстер-класів від загартованих онлайном фахівців. Корисна інформація з майстер-класів стала основою гайду. За QR-кодом ви можете обрати та переглянути ці лекції.

Довідка

Матеріал підготовлено Культурна Агенція ∀ та Plan B за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

610
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно