«Планета Кіно» та Creative States запускають франшизи

Навесні 2021 року в Україні стартують продажі шести франшиз національних брендів, зокрема, мережі робочих просторів Creative States і кінотеатрів «Планета Кіно».

У коментарі AIN.UA представники компанії «Франч», яка допомагає бізнесам в запуску франшиз, повідомили, що інвестиції у відкриття однієї локації Creative States оцінюються мінімум у 840 000 доларів, а вступний внесок — 100 000 доларів. Фінансова модель франшизи «Планета Кіно» поки в розробці та ще не затверджена клієнтом, тому точної вартості ще немає.

Ми відчуваємо особливі емоції, створюючи цю франшизу під час локдауну, коли всі кінотеатри закриті. І віримо у величезний потенціал «Планети Кіно» — в Україні та не тільки. Якщо ви не були в їх кіноресторані Re'Lux, обов'язково сходіть, коли це буде можливо. Там панує неймовірна атмосфера і кухня. 

Роман Кирилович

Про запуск франшизи Creative States офіційно буде оголошено найближчим часом. Зараз в мережі чотири власних простору: три в Києві та один в Дніпрі. Компанія попередньо планує до кінця року відкрити ще сім.

Запуск франшизи відбудеться відразу після закінчення локдауну в Києві. Обожнюю CS за стиль та інновації. Їх локацію в «Арсеналі» вважаю твором мистецтва.

Роман Кирилович

Також анонсовано запуск франшизи шоколадного бутіка від найбільшого виробника шоколаду в Україні — фабрики Millennium. Крім того, франшизи з'являться у мережі медичних лабораторій DILA, магазину «Будинок іграшок» і бізнес-клубу Board, членом якого є сам Кирилович.

Я став учасником клубу у вересні 2020 року, на початку цього — став ментором. А навесні ми приступили до створення франшизи. Хочемо клонувати унікальну концепцію клубу та його приголомшливу атмосферу в усьому світі.

Роман Кирилович


Джерело: AIN.

585
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно