Platfor.ma безкоштовно створить комунікаційні проєкти для соціальних ініціатив

Platfor.ma, що працює як агенція та медіа, оновлюється. На честь цього команда оголошує open-call для корисних ініціатив. Переможцям Platfor.ma створить безкоштовні комунікаційні проєкти та підтримає на своїх ресурсах.

На честь свого оновлення Platfor.ma хоче зробити корисну справу. А саме — привернути увагу до тих соціальних, культурних та освітніх тем, які заслуговують на неї, але губляться в інформаційному шумі.

Ми хочемо виправити ситуацію, коли безглузді челенджі, зіркові плітки та жовті новини збирають мільйони лайків, а по-справжньому вартісні теми лишаються без підтримки. Одним словом, прагнемо посилити важливі й складні теми своїм сторітелінгом.

команда Platfor.ma

Протягом місяця Platfor.ma збиратиме заявки від усіх, хто просуває важливі ініціативи в Україні. З них команда обере три та допоможе їх авторам створити помітні сторітелінг-проєкти: вигадати креативну ідею, створити контент, розробити візуальний стиль, а також поділитись з усією аудиторією Platfor.ma. Безкоштовно і залюбки.

Також для всіх, хто пройде в першу десятку обраних проєктів, команда Platfor.ma проведе персональні консультації зі сторітелінгу та комунікацій.

Подавати свої проєкти можуть окремі люди, що є авторами важливих ініціатив, відповідальний бізнес, громадські організації, культурні та освітні установи та міжнародні фонди. Одним словом, усі, хто має корисний соціальний проєкт і хоче, аби про нього дізналось більше людей. 

У грант на сторітелінг-проєкт входить консультація та сторімайнінг (пошук історій, що можуть лягти в основу проєкту), експрес-дослідження цільової аудиторії (із використанням підходу human-centered design), повний продакшн проєкту (створення креативної ідеї, контент, створення дизайну), та висвітлення на ресурсах Platfor.ma.

Дедлайн подачі заявки — до 31 листопада, а оголошення результатів заплановано на 10 грудня. Подати заявку на участь можливо на сторінці програми.

876
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно