По-перше, Adsapience. По-друге, Adsapience

Міжнародна Асоціація Маркетингових Ініціатив (МАМІ) оголосила результати найочікуванішого рейтингу серед агенцій маркетингових сервісів України – за обсягами реалізованих проектів у 2018 році. Adsapience продовжує утримувати лідерство у рейтингу 2-й рік поспіль.

Як і в 2017 році, Adsapience очолив 1-у групу компаній з доходом 100-340 млн грн на рік з розподілом на такі ключові сегменти: 35% трейд і шоппер маркетинг, 29% консьюмер активації, 23% івент маркетинг і спонсорство. У 2-х останніх сегментах – стратегічних для бізнесу компанії – команда також займає лідерські позиції.

Такі результати повністю відповідають вектору розвитку Adsapience як activation powerhouse з фокусом на актуальність глобальних трендів: постійний розвиток продукту, партнерство і висока адаптивність.

До бюджетоутворюючих експертиз Adsapience у 2018 році – consumer marketing, trade marketing, event marketing & sponsorship – додалися creative services. Основні клієнти, з якими команда працює у цих сегментах: Mastercard, Philip Morris Ukraine, «Київстар», Metro Cash & Carry, Lego Ukraine і IDS Borjomi Ukraine.

За оцінкою експертів МАМІ сумарний оборот учасників рейтингу збільшився майже на 20% у порівнянні з 2017 роком і склав понад 5,3 млрд грн. Таке зростання багато в чому пояснюється як збільшенням кількості, так і підвищенням якості проектів.

Adsapience | Activation Powerhouse

Adsapience – це activation powerhouse, який займається побудовою і підтримкою відносин між брендами, їхніми споживачами і партнерами.

Компанія є лідером у галузевому рейтингу МАМІ за обсягами реалізованих проектів у 2017 і 2018 роках і Client's Choice №2 за версією Effie Awards Ukraine в 2018 році. За 18 років роботи команда Adsapience створила найбільший в Україні бізнес маркетингових сервісів зі штатом понад 120 співробітників. В останні роки структура входила у Топ-5 великих гравців індустрії.

Основні експертизи та напрямки Adsapience: креатив і стратегія, інтегровані кампанії, experiential marketing, спонсорство і івенти, shopper і trade marketing, діджитал і продакшн.

Основні клієнти Adsapience: Mastercard, «Київстар», Philip Morris Ukraine, Google Ukraine, KredoBank, Альфа Банк, IDS Borjomi Ukraine, Lego Ukraine, Metro Cash & Carry, Fozzi Group, Acino, Bayer, Sanofi, Carlsberg Ukraine, PepsiCo.

На початку грудня 2017 року компанії «ТМА Україна», «Імпакто» і Momentum оголосили про вихід зі складу групи «АДВ» і утворили нову рекламно-комунікаційну структуру Adsapience.

961
Adsapience
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно